Andeko
Zorg

WAT DOET EEN MAGNETISEUR?

Een magnetiseur helpt u bij al uw lichamelijke en spirituele klachten.  Magnetiseur Groningen zorgt ervoor dat wanneer u al vele malen bent geweest naar de dokter en u maar geen verlichting vindt van u klachten dat hij hier in Groningen met zijn jarenlange ervaring in het magnetiseren u wel van dienst kan zijn. De meeste lichamelijke klachten komen door spirituele inbalance. Maar ook vele spirituele klachten komen door lichamelijke gebreken. En om dit fenomeen te verhelpen, vooral het spirituele, wat uw arts u niet mee kunt helpen, is de magnetiseur u graag van dienst. Niet alleen zult u verbetering merken in uw lichamelijke gebreken maar ook in uw spiritueel leven zult u voortgang zien, wat rust en voldoening meebrengt in het leven.  

HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING? 

De magnetiseur in Groningen zorgt ervoor dat u de beste behandeling krijgt.  De behandeling van elke lichamelijke en/of spirituele klacht is geheel afhankelijk van uw klacht. Hoe complexer uw klacht hoe duurder de behandeling. Als eerst wordt er een intakegesprek gehouden tussen u en de magnetiseur waarna eer dan een behandelplan in samenspraak met u wordt opgezet om u beste van dienst te zijn. Gaandeweg zullen er evaluatiemomenten worden ingebouwd om na te gaan wat de effectiviteit van de behandelingen zijn zodat u het beste resultaat uit het geheel kunt halen.   

HOE KOM IK AANMERKING VOOR ZO EEN BEHANDELING? 

Bent u overtuigd dat de magnetiseur iets voor u kunt betekenen dan neemt u dan vrijblijvend telefonisch of via de email of de website contact op met magnetiseur Groningen. Na contact opgenomen te hebben zal er dan een afspraak gemaakt worden voor het eerste intakegesprek die telefonisch, of via skype of persoonlijk kan geschieden. Dit gesprek kan ook op locatie bij u, hetzij, thuis, aan het werk of waar u comfortabel voelt plaatsvinden. Maar ook bij de magnetiseur op kantoor kan dit gesprek plaatsvinden. Allemaal om u van dienst te zijn en zodat u al reeds vanaf het begin u op uw gemak voelt. Na het intakegesprek die bestaat uit vragen die u gesteld zullen worden komt dan aan het eind een behandelplan die terstond in elkaar voor u wordt gezet met het factuur bedrag inbegrepen. 

 

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke ontwikkeling van zorgpersoneel met ZelfSterk

De juiste psycholoog in Zwolle

Fysio Veenendaal helpt jou om je vrij en gelukkig te kunnen bewegen.