Andeko
Image default
Dienstverlening

Een mooie begrafenis in Wageningen

Als iemand komt te overlijden dan is dat nooit leuk en moet er veel gebeuren en geregeld worden. Wij van de mooiste begrafenis Wageningen snappen dat als geen ander willen u graag begeleiden tijdens dit moeilijke traject . En nemen graag de organisatie in onze handen en helpen u bij het organiseren van een mooie begrafenis. Omdat ieder mens naar onze mening een mooi afscheid verdiend. Waarbij we rekening houden met het budget en de wensen van u als nabestaanden, en we alles regelen. Maar u ook graag betrokken houden indien u dat wenst.  

Onze werkwijze en dienst

Als iemand overleden is en dat ook bevestigd is door een dokter, dan komen we langs om de persoon in kwestie op te baarden. Dit kan in de woning zelf maar ook bij ons dan zullen we het lijk vervoeren in onze lijkwagen. Wij trekken de persoon mooi kleding aan geheel naar wens en zo kunt u en andere nabestaanden rustig afscheid nemen van de persoon. Vervolgens zal er moeten worden gekeken naar een uitvaart, waarbij alles geheel naar wens is en tot in de puntjes zal worden geregeld. Van bloemen tot de muziek bij de vieren en de kist. Tot de catering na afloop en het artikel in de krant waarin wordt aangekondigd dat de persoon in kwestie is overleden.

Begrafenis of crematie 

Er is tegenwoordig erg veel mogelijk als het gaat om de laatste rustplaats van iemand. Zo heb je verschillende begraafplaatsen, voor onder andere verschillende culturen. Zo kun je bij een crematie het as uitstrooien of bewaren in een urn. Deze kan worden begraven of thuis bewaard, en eventueel verwerkt worden in sieraden. Bij begraven kun je kiezen voor een familiegraf, of onderhoudsvrij graf. En is er veel keuze uit het soort grafsteen en kunnen deze mooi gegraveerd worden, en is de levensduur van de stenen erg lang.