Andeko
Image default
Woning en Tuin

Waar kan ik een honeywell lyric thermostaat kopen?

 

De T6R van Honeywell is een draadloze thermostaat met Wi-Fi waarmee u thuis of onderweg altijd de controle hebt. Deze thermostaat hoeft niet langer meer aan een muur te worden bevestigd, hij kan worden verplaatst en naar behoefte worden aangesloten om op te laden. Het grote aanraakscherm met verlichting op de achtergrond maakt het wijzigen, plannen en overschrijven van de kamertemperatuur net even wat makkelijker met een groot, duidelijk display en slimme begeleiding op het scherm. U hebt vanaf nu volledige bediening vanaf het scherm, zelfs zonder app-connectiviteit.

Een Honeywell Lyric T6R kopen

De T6R is gemakkelijk te begrijpen, installeren en gebruiken. Deze thermostaat vervangt traditionele thermostaten door slimme, moderne efficiëntie. Plaats deze op een centrale plek die een goede indicatie is van de temperatuur in huis. Gaat u binnenkort een Honeywell Lyric T6R kopen?

Maak gebruik van de handige Smart Home-verbinding

De Honeywell Lyric T6R thermostaat werkt met Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit en IFTTT om voor het comfort van thuis te zorgen en uw huis verbonden te houden, nu en voor in de toekomst. Gebruik de Honeywell Home appllicatie om te synchroniseren en plannen en te synchroniseren. Geofencing-mogelijkheden gebruiken uw smartphone om op deze manier te bepalen wanneer u thuis of afwezig bent. Kies instellingen die bij uw levensstijl passen, inclusief 7 dagen, 5/2 dagen en eendaagse planning met maximaal 6 verschillende tijdinstellingen per dag. Pas deze op afstand aan als plannen veranderen.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/honeywell/lyric