Andeko
Webdesign

Wie heeft er nog geen website?

Als je een beetje bekendheid wilt geven aan je passie, heb je een website. Je deelt foto’s, video’s en teksten. Het kan gaan om recepten, afslanktips, welke auto je het beste kunt gaan kopen of vintage artikelen. Wat je passie ook is, er is een markt voor en je wilt jouw kennis en ervaring met de wereld delen. Een manier om dit te doen, is een website laten maken WordPress. WordPress is handige websoftware, waarmee je de softwarematige acties aan de ervaren deskundige overlaat en door de praktische webtoegankelijkheid de diverse modules zelf kunt beheren.

Handige modules

Heb je een internationale klantenkring? Dan is het heel makkelijk om met de multitaal module je website met een druk op de knop in de gewenste taal weer te geven. Je kent de vlaggen wel die je bovenaan een webpagina ziet. Door te klikken op de Franse vlag, verandert jouw Nederlandse website in een Franstalige website. Je hoeft dus geen talenknobbel te hebben om je producten over de grens aan te kunnen bieden.

Statistieken bijhouden

Dat hoef je niet zelf meer te doen, want ook hiervoor kun je een module gebruiken. Deze statistieken module houdt voor jou alle relevante kenmerken bij. Zo kun je precies achterhalen in welke periode je meer bezoekers op je website hebt, op welke tijden er iets gekocht wordt of andere nuttige variabelen. Door deze variabelen kun je bewuste acties inzetten op de momenten dat de statistieken aangeven dat er een piek is. Hiermee creëer je extra verkopen en inkomsten. Het is dan ook een handige marketingtool. En zelfs als je niks van statistische bewerkingen afweet, is de visuele weergave heel makkelijk te interpreteren. Met een beetje logisch nadenken heb je met WordPress zeker geen cursus statistiek nodig om je bedrijf een extra impuls te geven.

Gerelateerde artikelen

WordPress is ideaal voor een website

Veilig een online winkel starten

Wat weet jij over Google zoekwoorden?