Andeko
Image default
Financieel

Altijd een betaalmiddel bij de hand

Mastercard prepaid, altijd een betaalmiddel bij je.

Met de mastercard prepaid heb je altijd een veilig betaalmiddel tot je beschikking. Je hoeft niet bang te zijn dat je teveel uitgeeft met een mastercard prepaid, want met deze kaart kun je geen schulden opbouwen. Dat is één van de grote voordelen van deze kaart. Omdat het een prepaid kaart is, betekent dat dat je vooraf geld op de kaart zet. Nadat je de kaart hebt opgewaardeerd, kun je de kaart gebruiken als creditcard. Op deze manier houdt je zelf je uitgaven in de hand. Het opwaarderen van de kaart gaat eenvoudig via een bankoverschrijving of via iDEAL.

Waarom een mastercard prepaid.

Een mastercard prepaid is en prepaid creditcard. Het betalen en geld pinnen met een prepaid credit card biedt heel veel voordelen. Wereldwijd wordt de prepaid credit card geaccepteerd. Je kunt er overal mee betalen in winkels, hotels en restaurants en je kunt geld opnemen bij geldautomaten met het Mastercard logo. De opgewaardeerde kaart is een veilige manier om geld mee te nemen binnen Nederland en zeker naar het buitenland. Betalen in een andere valuta zoals Dollars of Engelse ponden gaat ook makkelijk met de prepaid credit card. Doe je veel aankopen bij webwinkels, dan biedt betalen met je prepaid credit card je veel privacy. Je laat op deze manier geen gevoelige financiële informatie op het internet achter. 

Snel een prepaid mastercard aanvragen.

Iedereen kan een prepaid mastercard aanvragen. Dat gaat snel en eenvoudig. Je hoeft geen bankgegevens op te geven en je aanvraag hoeft niet te worden getoetst bij Bureau Krediet Registratie. Dit omdat er geen financieel risico aan de kaart verbonden is.

http://www.prepaid-mastercard.nl/