Andeko
Image default
Auto's en Motoren

Je autorijlessen volgen bij Rijschool Veldkamp

Wil je binnenkort je autorijbewijs halen en wil je dit doen bij een gediplomeerde rijschool? Zoek dan niet verder en kies voor Rijschool Veldkamp. Deze rijschool is al vele jaren één van de beste rijschool in Den Haag en omgeving. Dit is mede te zien aan het zeer hoge slagingspercentage. Ook wordt Rijschool Veldkamp zeer goed beoordeeld door ex leerlingen namelijk met een score van een 9.7 en dat is iets om trots op te zijn. Bij Rijschool Veldkamp krijg je altijd persoonlijke rijlessen waarbij de leerling te allen tijde centraal staat. Dit zorgt voor een hoog slagingspercentage en louter tevreden leerlingen.

Haal je rijbewijs bij Rijschool Veldkamp

Bij Rijschool Veldkamp in Den Haag wordt er van tevoren altijd naar je vaardigheden en leerpunten gekeken. Hierna wordt er een persoonlijk pakket samengesteld die volledig op jou is afgericht. Het doel is om in een zo kort mogelijke tijd ervoor te zorgen dat jij veilig de weg op kunt met je rijbewijs. Wanneer je lest bij Rijschool Veldkamp ben je er altijd zeker van dat je een vaste rijinstructeur krijgt toegewezen. Op deze manier hoef je niet continu te wennen aan een nieuwe instructeur en wanneer je een vaste instructeur hebt dan weet deze altijd precies hoe jij rijdt. Je kunt dus verder gaan waar je de vorige keer gebleven bent. Wanneer je na het volgen van je rijlessen niet in één keer bent geslaagd dan krijg je een gratis herexamen.

Wat zijn de voordelen van Rijschool Veldkamp?

Bij Rijschool Veldkamp heb je verschillende voordelen, hieronder lees je een aantal van deze voordelen op een rijtje:
• Je rijdt ten alle tijden met dezelfde rijinstructeur om verwarring te voorkomen
• Eén van de hoogste slagingspercentages van Den Haag en omgeving
• Flexibiliteit; je lest altijd wanneer het jou uitkomt
• Bij Rijschool Veldkamp wordt er gewerkt met digitale instructiekaarten. Op die manier heb je altijd inzicht in je leerpunten en de vorderingen
Zoals je kunt lezen, geniet je van vele voordelen wanneer je je rijlessen volgt bij Rijschool Veldkamp.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Tegenwoordig kun je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Dit komt goed uit want vele kunnen niet wachten om te beginnen met rijlessen. Bij Rijschool Veldkamp kun je al beginnen met autorijlessen als je 16,5 jaar bent en examen kun je al doen vanaf 17 jaar. Indien je geslaagd bent voor je examen, mag je samen met een coach rijden. Deze coach moet minimaal 5 jaar zijn of haar rijbewijs hebben. Je zal dus nog niet alleen de weg op mogen. Dit kan pas vanaf 18 jaar.

Neem contact op met Rijschool Veldkamp

Spreekt dit alles jou aan? Bezoek dan de website van Rijschool Veldkamp in Den Haag en bekijk alle mogelijkheden. We kunnen je garanderen dat je niet teleurgesteld zal gaan worden wanneer je hier je rijlessen volgt.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/