Andeko
Image default
Verbouwen

Vernieuw uw trap met vakkundige traprenovatie

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht waarin u de trap wilt vernieuwen? Of is de trap van uw huidige woning aan vervanging toe? In beide gevallen helpt Stairz Traprenovatie u graag. Door een trap te laten renoveren, weet u dat deze weer jaren meegaan. Maar wist u dat u van veel meer voordelen profiteert? Door uw trap te renoveren creëert u een perfecte geluiddemping en een veilig gevoel dankzij de antislip toplaag. Daarnaast is uw nieuwe trap onderhoudsvrij en kras- en stootvast. Er zit maar liefst 20 jaar garantie op tegen het doorslijten. Traprenovatie zonder te veel kosten te betalen. Dat is de service die u kunt verwachten van een specialist zoals Stairz Traprenovatie.

Een traprenovatie hoeft niet veel te kosten

Kiest u voor traprenovatie en wilt u weten wat het gaat kosten? Daar vertellen de experts van Stairz Traprenovatie u graag meer over. Bij dit bedrijf weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Allereerst worden uw wensen uitvoerig besproken. Gaat uw voorkeur uit naar alleen treden en stootborden? Of wilt u een open trap die rondom bekleed moet worden? En wat zijn uw wensen voor de wangen en balusters? Dit zijn een aantal vragen die belangrijk zijn bij het kostenplaatje. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken en de experts vertellen u wat traprenovatie gaat kosten.

Hoe een project voor traprenovatie in z’n werk gaat

Bent u benieuwd hoe een project voor traprenovatie in z’n werk gaat? Voor ieder te bekleden onderdeel van de trap vervaardigen specialisten exacte mallen. Deze dienen als voorbeeld, zodat de monteur deze direct na kan maken. Zijn alle onderdelen op maat gemaakt? Dan worden ze uitvoerig gecontroleerd. Als alles goed past, worden de laminaatdelen verlijmd met speciale polyurethaanlijm. Hierdoor wordt het loopgeluid gedempt. De traprenovatie in uw woning wordt kosten wat het kost vakkundig uitgevoerd. Het renoveren van uw trap doen de specialisten al in één dag. Ideaal, toch?