Andeko
Image default
Muziek

Klinkt drummen als muziek in jouw oren?

Uw kind kon twee jaar geleden geen keuze maken toen hij besloot een muziekinstrument te willen bespreken. Hij begon met het beoefenen van meerdere instrumenten in een jaar bij een lokale muziekschool, die hem zorgvuldig begeleidde in het leerproces. Alle instrumenten leken voorbij te komen: gitaar, piano, viool, fluit, saxofoon, harmonica en ga zo maar door. Helaas zat er geen één instrument bij waarvan hij helemaal weg was. Nu is hij naar de middelbare school, waar hij ook muziekles krijgt. Daar mocht hij een keer spelen op het elektrische drumstel, waar hij op slag verliefd op werd. Nu zit hij al weken te zeuren over het feit dat hij op drumles wil. Hoe graag je hem ook drumlessen wil bieden, de lokale muziekschool beschikt niet over een drumstel, dus zit je met je handen in het haar. Wat nu?

Gelukkig is daar de online muziekschool Online Drumles! Wij leren drummen voor beginners, maar bieden ook zeker lessen voor gevorderde drumtalenten. Waar je ook bent, wanneer je ook zin hebt om even je energie eruit de drummen, onze lessen zijn altijd te volgen op ons online muziekplatform. Ideaal dus als jouw lokale muziekschool niet kan bieden, waar je naar op zoek bent. Nu is stap twee het beantwoorden van de vraag of je al beschikt over een (elektrisch) drumstel of dat je een Elektrisch drumstel huren moet. In dat laatste geval raden wij aan om bij het afsluiten van een halfjaarabonnement aan te geven dat je ook graag een elektrisch drumstel wil huren, zodat wij deze binnen een paar dagen bij jou thuis kunnen leveren.

Klinkt drummen als muziek in jouw oren? Dat hopen wij wel, want binnen de kortste keren kun jij al drummen als een ware drumprofessional! Vraag eenvoudig een abonnement aan en begin met het ontwikkelen van jouw drumtalent.

https://www.onlinedrumles.nl/