Andeko
Muziek

Volg ook een Djembe workshop

Een Djembe workshop is een leuke manier om je muzikale vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben met vrienden. Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van Afrikaanse ritmes en kunstvormen. Je leert over verschillende slagtechnieken zoals open tones, bass-tones, slap-tones en rolls. Ook krijg je informatie over Afrikaans percussie instrumentarium, zoals djembés, dununs, shakers en bellen.

Dununba maakt het mogelijk!

De workshop is een interactieve ervaring waarbij je samen met anderen leert hoe je verschillende ritmes kunt spelen en muziekstukken kunt creëren. Je zult merken dat het niet alleen plezierig is om te luisteren naar deze muziek, maar ook dat het echt goed voor je gevoel van welzijn kan zijn. Naast de technische aspecten leer je ook over Afrikaanse cultuur en gebruiken die verbonden zijn aan het maken van muziek. Zo kun je meer begrip krijgen voor andere culturen en hun opvattingen over muziek en dans.

De workshop is een leuke manier om nieuwe vaardigheden te ontdekken, jezelf uit te drukken en in contact te staan met de wereld die je omringt. En bovenal: het is gewoon erg leuk!

Wil je graag deelnemen aan een Djembe workshop? Dan heb je geluk, want er zijn veel verschillende workshops beschikbaar. Als je geïnteresseerd bent in Afrikaanse percussie en muziek, dan is dit echt iets voor jou! De meeste workshops worden gegeven door professionele musici met ervaring met Afrikaanse ritmes en kunstvormen. Het boeken van een Djembe workshop kan gemakkelijk online via de website van Dununba.nl.