Andeko
Image default
Mobiliteit

Rollz helpt je met het afstellen van je rollator

 

Lopen met een rollator heeft voor veel mensen grote voordelen. Vooral lichamelijk kan het lopen met een rollator bevorderlijk zijn en problemen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan rug of schouderklachten of gewrichtspijn in bijvoorbeeld de knieën. Doordat je de juiste houding aanhoudt tijdens het wandelen en er minder druk op de gewrichten ligt kan je makkelijker langere afstanden wandelen. 

Rollz rollators

De rollators van Rollz zijn zorgvuldig ontworpen in samenwerking met bewegingswetenschappers en gemaakt van de beste materialen. Als je dus gaat voor de beste kwaliteit rollator die optimaal wordt afgestemd op jouw lichaam ga je voor Rollz rollators. Voor iedere levensstijl heeft Rollz een andere rollator. Zo heb je veel keuze en past er altijd een in jouw leven. Als je bijvoorbeeld houdt van wandelen in de natuur of door de stad, wil Rollz dat je dit blijft doen, met behulp van je rollator blijf je mobiel en actief. Je loopt comfortabel en stijlvol.

Het juist afstellen van de rollator

De Rollz rollators worden verkocht in verschillende erkende zorgwinkels. Het personeel heeft kennis van de producten en zal je helpen de rollator af te stemmen op jouw lichaam. Het is namelijk erg belangrijk dat de rollator juist wordt afgesteld. Alleen zo kan het lichamelijke klachten voorkomen, als het niet op de juiste manier wordt afgesteld kan het alleen maar verergeren. In Diemen en Delft zit een echt Rollz kantoor dat ook als afhaalpunt gebruikt kan worden. Als je online een rollator bestelt kan je hem daar ophalen als je persoonlijk advies wilt hebben en als je wilt dat ze meedenken met jouw situatie en de rollator juist daarop afstellen. Als je aangeeft bij je online bestelling dat je dit wil, wordt je gebeld om een afspraak te maken.