Andeko
Image default
Auto's en Motoren

Zoek op rijles Den-Haag voor een goede rijschool

Wanneer je gaat beginnen met rijlessen nemen wil je natuurlijk een leuke en goede rijschool vinden. Eentje die bij je past en waar je natuurlijk goed mee overweg kan. Er is niks vervelender dan een rijinstructeur hebben die je niet begrijpt en waardoor jij je niet op je gemak voelt en het rijden dus moeilijker of zelfs helemaal niet mogelijk maakt. Voor rijlessen in Den-Haag kun je een kijkje nemen op rijles Den-Haag. Rijbewijsstore is een leuke rijschool die je goed kan helpen bij het halen van je rijbewijs. Neem een proefles om te kijken of zij wat voor jouw zijn en welk pakket je eventueel nodig hebt om je rijbewijs te halen. 

Hoeveel rijlessen zijn er nodig?

Iedereen is anders en de een leert net wat sneller dan de ander. Vind je het makkelijker om uit een boek te leren en kun je beter dingen opslaan? Dan zal het theorie examen je waarschijnlijk beter af gaan dan het praktijk examen. Wanneer je een proefles neemt kun je vaak al zien hoe je rijd en kan er aan de hand daarvan een pakket samen gesteld worden. De een heeft bijvoorbeeld 15 lessen nodig en de ander misschien wel 40. 

Wat zijn de kosten van een pakket? 

Bij Rijbewijsstore kun je al terecht voor minimaal 400 euro en maximaal 999 euro. De pakketen zijn als volgt: 

  • 11 lessen zonder praktijkexamen 400 euro

  • 18 lessen zonder praktijkexamen is 625 euro.

  • 22 lessen zonder praktijkexamen is 749 euro

  • 28 lessen zonder praktijkexamen is 999 euro 

Wil je een pakket kopen met rijexamen? Dan betaal je hier ook weer anders voor. Je kunt bijvoorbeeld 10 lessen nemen met praktijkexamen voor 499 euro. Je kunt ook los je praktijkexamen en theorieexamen kopen. Een praktijkexamen kost 349 euro en een theorie examen kost 65 euro. Het theorie examen word bij het CBR afgenomen.