Andeko
Image default
Eten en drinken

Restaurant De Kommensaal in Lathum

In de streek De Liemers, vlak bij Arnhem, staat een prachtige verbouwde boerderij. In deze boerderij is Gasterij De Kommensaal gevestigd; een gezellig en sfeervol restaurant. De Kommensaal beschikt over 3 zalen die afzonderlijk of gezamenlijk kunnen worden gebruikt. De gasterij beschikt tevens over een comfortabel terras waar het goed toeven is in de zon. Er is voldoende parkeerruimte. De oude boerderij heeft alle comfort van nu, maar de authentieke karaktertrekken zijn zorgvuldig bewaard gebleven. Hierdoor voelt De Kommensaal aan als een warme huiskamer. Ook de kleine gasten hebben het hier enorm naar hun zin.

Uit eten met jong en oud

Bij de Kommensaal is iedereen welkom; zowel jong als oud. Het is een heel normaal tafereel dat oze grote tafels worden bezet door volwassenen en hun kinderen. Aan deze familietafels worden menu’s geserveerd die voor iedereen wat wils heeft. Bij de kleintjes zijn de pannenkoeken van oma favoriet, terwijl bij de ouders en opa en oma de proeverijen zeer in de smaak vallen. De kaart is uitgebreid; zowel de vlees- als de visliefhebbers komen ruim aan hun trekken in dit restaurant. Uiteraard is ook aan de vegetariers gedacht. De dessertkaart maakt kiezen wel erg lastig.

Restaurant én feestlocatie

De Kommensaal is uitermate geschikt als locatie voor feesten en partijen. Er is de beschikking over 3 zalen die allemaal hun eigen karakter hebben. Voor de medewerkers van de gasterij telt maar één ding: dat de bijeenkomst een succes is. Of dat nu een bruiloft is, een bedrijfsfeest of een jubileum; de combinatie van de locatie en het voortreffelijke eten en drinken is een garantie voor een memorabel evenement. Het is mogelijk een band of DJ in te schakelen en er is genoeg ruimte om te dansen. Als het weer het toelaat, kan het gezellige terras erbij betrokken worden. Restaurant De Kommensaal omgeving Duiven beschikt over een ruim aantal parkeerplaatsen.