Andeko
Image default
Dienstverlening

Cees Vendrik Autorijschool Arnhem

Laatst was het zover, ik ga zoeken naar een autorijschool Arnhem. Ik ben aan het zoeken omdat ik graag mijn rijbewijs wil gaan halen. Ik ben woonachtig in Arnhem en zoek dan ook een autorijschool Arnhem of rondom Arnhem. Ik ben gaan zoeken op internet en kon veel autorijscholen vinden. Ik heb een aantal websites bekeken maar warm werd ik er niet van. Ik vond het erg duur bij veel rijscholen en de website moet voor mij wel uitnodigend zijn. Totdat ik op de website van Cees Vendrik terecht kwam. De website nodigt je uit om daar je rijlessen te nemen, neem zelf maar eens een kijkje op: ceesvendrik.nl/5601/Autorijschool-Arnhem. Lees in deze blog wat ik vond van het contact met Autorijschool Arnhem en wat ik van mijn eerste rijles vond.

Contact met autorijschool Arnhem

De website van autorijschool Arnhem nodigde mij uit om in ieder geval contact met Cees Vendrik te nemen. Op de website staat veel informatie waar je iets aan hebt. Ik heb Autorijschool Arnhem opgebeld en een afspraak gemaakt voor mijn eerste rijles. Ik mag zaterdag om 09:00 voor het eerst lessen, en ik heb er super veel zin in!

Mijn eerste rijles!

Die ochtend om 9:00 kwam Cees Vendrik aanrijden met zijn rijlesauto. Ik stapte naast hem in en hij begon wat basis dingen uit te leggen. Hij reed mij naar een industrieterrein en daar mocht ik zelf achter het stuur gaan zitten. Ik vond het wel een beetje eng, maar toch ook wel leuk. Ik mocht rondjes gaan rijden en ik raakte gewend aan de auto. Ik reed zelf terug naar huis en de eerste rijles was klaar!

Zoek jij ook een autorijschool in Arnhem of omstreken? Dan is Cees Vendrik een super goede aanrader. Hij helpt je heel goed en besteed veel tijd in je. Voor meer informatie zou ik zeggen, bekijk de website eens!