Andeko
Eten en drinken

catering dordrecht

Catering Dordrecht: Feestje op een boot?

Heb je binnenkort een feestje op een boot, en maak je je een beetje zorgen over hoe je het moet regelen met alle drankjes en hapjes? Daarnaast, ga je alles zelf maken en meenemen op de boot of hoe kan je dat het beste regelen. Het beste is om voor dit soort gelegenheden catering Dordrecht in te huren. Dordrecht catering is er namelijk in gespecialiseerd om eten en drinken te verzorgen in alle situaties. Dit kan een picknick in het park zijn, een bootfeest, een feest in een loods, je kunt het zo gek niet bedenken. Catering is er in gespecialiseerd om in alle situaties iedereen te voorzien van eten en drinken. Dus ook voor jouw bootfeest is het makkelijk om catering in te huren. Hoe pak je dit aan, en wat is er mogelijk? En loopt dit qua kosten niet enorm uit de hand? Hieronder staat uitgelegd hoe het allemaal werkt.

 

Hoe leg ik contact met catering en kan ik dit betalen?

De laatste vraag is makkelijk te beantwoorden. Catering Dordrecht is zeker goed te betalen. Als je maar goed overlegt over wat je budget is, dan zal het bedrijf wel aangeven waar hun grenzen liggen en wat er mogelijk is voor dat geld. In het geval van het bootfeestje kan het een idee zijn om catering in te huren zodat je zelf niet de problemen hebt van de boodschappen. Je kunt in het beste geval dan vragen om een aantal biertjes, wijntjes en frisdranken inclusief glazen en bijbehorende dienbladen. Ook gemaakte hapjes kun je laten leveren op de boot. De catering is in dit geval dus alleen maar voor aanvang van het feest aanwezig om alles te leveren en om ervoor te zorgen dat alles goed op de plek van bestemming komt. Verder regel jij alles. Je kunt er bijvoorbeeld een lopend buffet van maken, of een aantal mensen inhuren die voor jou willen serveren.

 

Wat is er verder mogelijk?

Als je op de boot verder de ruimte hebt, kun je er ook voor kiezen om mensen op de boot mee te nemen. De mensen van de catering kunnen dan ter plekke alles mooi neerzetten en aanvullen als het op is. Je kunt er zelfs voor kiezen om de kok mee te nemen aan boord. Deze kan dan ter plekke alle hapjes maken

http://www.dordrechtcatering.nl/recepties.html

Gerelateerde artikelen

Verzorgde BBQ op locatie gezocht?

Welke Spaanse producten ken jij?

Smullen van PDS recepten