Andeko
Image default
Dienstverlening

Aankoopmakelaar in Rotterdam en omgeving

Er is een aparte makelaar in Rotterdam die mensen helpt duizenden euro’s te besparen bij de aankoop van een nieuwe woning; Mevrouw de Aankoopmakelaar. Deze franchise-organisatie wordt in Rotterdam vertegenwoordigd door Annemieke Roos, een zeer ervaren makelaar. Annemieke is namens Mevrouw de Aankoopmakelaar niet alleen actief in Rotterdam zelf, maar ook in de hele regio Rotterdam.

Veel mensen zijn nog niet echt bekend met het begrip aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich alleen bezig houdt met de aankoop van woningen en dus niet met de verkoop van woningen. Zo heeft deze makelaar geen tegenstrijdige belangen.

Deze makelaar helpt mensen met het vinden van dat huis dat nog niet te koop staat, met de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het ontdekken van verborgen gebreken (zoals een versleten gietvloer in de garage) en met het zorgen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al meerdere keren uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Daarnaast is Mevrouw de Aankoopmakelaar ook al meerdere malen te zien geweest in lifestyle -en woonprogramma’s bij SBS6 en RTL4.

Laat Mevrouw de Aankoopmakelaar je helpen en de scherpste prijs voor je onderhandelen! Door gebruik te maken van de diensten van Mevrouw de Aankoopmakelaar kun je misschien wel meer geld besparen dan met het zoeken naar de juiste hypotheek!

Naast Rotterdam is Mevrouw de Aankoopmakelaar ook actief in Amsterdam, Den Haag en Den Bosch. Ben je zelf makelaar en wil je je aansluiten bij deze snel groeiende organisatie? Dat kan! Neem contact op via de website en wie weet ben jij binnenkort ook wel succesvol als Mevrouw de Aankoopmakelaar!

 

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam/