Andeko
Image default
Bedrijven

De kwaliteit en veiligheid bij plastische chirurgie

Ik wil er jonger uit zien en daarom wil ik een behandeling in mijn gezicht, maar hoe weet ik dat dit goed wordt uitgevoerd? Nationaal en internationaal zijn er organisaties opgezet om de kwaliteit en veiligheid bij plastische chirurgie te waarborgen, de bedrijven die hierbij zijn aangesloten zijn betrouwbaar, veilig en bieden kwaliteit aan. 

Nationaal is dit de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, als een bedrijf hierbij is aangesloten handelt het bedrijf op een verantwoorde werkwijze. Een voorbeeld is dat er geen gebruik gemaakt wordt van permanente fillers. Internationaal is het de American Society of Plastics Surgeons, dit is internationaal een van de grootste organisaties. Naast de twee bovenstaande organisaties is de ODA een van de belangrijkste, dat staat voor Onder De Aandacht en dat een bedrijf veilig en betrouwbaar is. Dit komt mede door de cosmetisch arts en deskundigheid waarover het bedrijf beschikt. Maar wat houdt het keurmerk Onder De Aandacht voor de klant in? Dat is als volgt; de cosmetische artsen zijn BIG geregistreerd, de medische dossiers worden bijgehouden, de behandelingen worden met kwaliteitsproducten uitgevoerd, de behandelingen worden volgens de regelgeving van de NVPC en de ASPS uitgevoerd, een chirurg of een cosmetische arts is altijd bereikbaar, er is een onafhankelijke klachtencommissie en de klanttevredenheid wordt bijgehouden. 

Het keurmerk dient voor klanten als veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid op een hoog niveau, het keurmerk is alleen te verdienen als een plastische chirurgiebedrijf voldoet aan de eisen die daaraan worden gesteld. Als een bedrijf over keurmerken beschikt zal een persoon sneller tot een ooglidcorrectie gaan, dit is een behandeling waardoor overtollig ooglid wordt verwijdert. Injectable Klinieken is een bedrijf dat in het bezit is van keurmerken, de ervaringen ooglidcorrectie zijn dan ook positief. De keurmerken zijn dan ook de reden dat de ooglidcorrectie werd uitgevoerd. Het resultaat en de ervaringen ooglidcorrectie zijn positief, dit komt vanwege de betrouwbaarheid en de kwaliteit dat het bedrijf aanbiedt.

http://injectableklinieken.nl/nl/