okt 11, 2015 Wijn

Whisky stenen: Waarom is dit is een must have voor whisky drinkers?

In de Whiskey Glazen Shop verkopen we zogenaamde whisky stenen. Je bent ze misschien wel vaker tegengekomen in whisky winkels. Als je regelmatig een glas whisky drinkt heb je er misschien weleens van gehoord. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt. Een eerste kennismaking met de whisky stenen zorgt er meten voor dat je ze al veel eerder had willen leren kennen. Maar wat is nou zo geweldig aan deze stenen?

Whisky stenen zorgen ervoor dat jouw favoriete drankje nooit meer waterig smaakt.

Ben jij een echte “on the rocks” whisky drinker? Je hebt dan vast weleens ondervonden dat het water van je ijsklontjes zich ging mengen met jouw drankje. Het resultaat? Jouw whisky kreeg niet meer die pure rokerige smaak. Al snel proef je een soort water met een whisky smaakje. Dit is natuurlijk zonde want je betaald niet voor niets een hoop geld voor een fles whisky. Whisky stenen kunnen in de vriezer gekoeld worden. Als ze koud genoeg zijn dan leg je er twee in je glas whisky. Giet de whisky eroverheen en je hebt ijskoude whisky. De stenen blijven constant kou afgeven, maar zorgen er niet voor dat je drankje waterig wordt. Wij kunnen geen betere manier bedenken om whisky te koelen.

Waar kan je whisky stenen kopen?

Dit klinkt helemaal top alleen waar kan je het beste whisky stenen kopen? Bij de Whisky Glazen Shop verkopen we setjes vanaf 4 stenen. Dit betekend dat je mooi twee drankjes tegelijk kan koelen. Wil je alleen een paar whisky stenen bestellen en geen wijnglazen? Speciaal voor de liefhebbers van whisky stenen kunnen we ze per brievenbus post versturen. Ideaal als je het niet de moeite waard vind om een hoop geld neer te tellen voor verzendkosten! Uiteraard kan je ze ook mee bestellen bij een paar nieuwe whiskey glazen.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl/product/whisky-stenen-4-stuks/