Andeko
Image default
Gezondheid

Rimpels

Iedereen moet er vroeg of laat aan geloven, de een heeft er meer last van dan de andere maar uiteindelijk zullen we allemaal tekenen van ouderdom moeten accepteren. Het lichaam en dan met name onze huid wordt na jaren blootstelling aan zwaartekracht wat losser en verliest haar elasticiteit. Het is een natuurlijk proces wat helaas nou eenmaal hoort bij ouder worden. Het meest opvallende symptoom van ouderdom: rimpels. Elk type rimpel kent natuurlijk ook weer zijn eigen behandeling.

Uw lippen zijn de blikvangers van uw gezicht. Ze bepalen met grote mate de gezichtsuitdrukking en dus ook de eerste indruk. Het kan echter voorkomen dat de stof die uw lippen vol en stralend maakt (hyaluronzuur) langzaam minder wordt aangemaakt. Resultaat hangende lippen en sociale isolatie. Om dit de voorkomen kunt u uw lippen opvullen met injectables.

Kraaienpootjes, zo worden de rimpels aan de zijkant van uw ogen genoemd. Het zijn vaak de eerste rimpels die opduiken en worden vaak als ‘schattig’ of ‘wijs’ aangezien. Maar iedereen begrijpt net zo goed dat dit natuurlijk excuses zijn om de waarheid te verbloemen. Het heeft eigenlijk dezelfde betekenis als dat je het moederdagcadeautje van je 4 jarige zoon mooi noemt. Een leugen voor eigen bestwil dus. Als jij wilt dat mensen niet meer tegen je liegen kan een liquid facelift met fillers een goede oplossing zijn.

Voorhoofdsrimpels komen in veel verschillende vormen en maten voor. Het hangt maar net van de plooiing van uw huid af of rimpels verticaal of horizontaal op uw gezicht waar te nemen zijn. De meest voorkomende oorzaak van deze kwaal is toch de overactiviteit van de voorhoofdspier. Om een fronsrimpel te verwijderen is de stof Botox het ideale wapen. Deze stof ontspant de spier in het voorhoofd waardoor de huid de kans krijgt om te herstellen.

Het resultaat van deze 3 bovengenoemde methoden is snel effectief en discreet te behalen. U krijgt binnen no time weer uw jeugd terug. En alle mannen zullen weer als een blok voor jou charmes vallen en jou serieus nemen zoals jij dat graag wilt zijn. Zorg dat je de boot naar Ox niet mist!

http://faceland.nl/