Andeko
Image default
Bedrijven

Catering Amsterdam: de catering op mijn bruiloft

Toen wij afgelopen zomer getrouwd zijn, hebben we een goede catering Amsterdam ingehuurd om onze gasten en onszelf van heerlijk eten te voorzien. In dit stuk vertel ik je iets meer over de ervaring met de cateraar, en waarom ik het fijn vond om een goede cateraar te hebben.

Geen gezeur met familie en vrienden

Bruiloften, verjaardagen of andere bijeenkomsten met familie en vrienden. We kennen ze allemaal. Heel erg gezellig natuurlijk, maar soms ben je er ook wel eens heel even klaar mee. Zoals wanneer bijvoorbeeld familie en schoonfamilie allebei gerechten willen meenemen, of andere verantwoordelijkheden naar zich toe willen trekken. Zeker bij een bruiloft speelt trots vaak ook een grote rol. Dat kan leiden tot allerlei conflicten in families, van ruzie over jurken tot wie er voor de bruiloft betaalt, en waar deze gehouden wordt. Het eten is ook een van die punten van contentie. Mijn tip: sla dat gezeur helemaal over en laat het eten uitbesteden.

Eten precies zoals jij het wil

Catering is al lang niet meer zoals het vroeger was. Met allemaal saaie, dezelfde gerechten die weinig smaakvol zijn. Tegenwoordig is er een heel uitgebreid assortiment aan eten te bestellen. Sommige cateraars hebben zelfs locaties tegenwoordig, waar je terecht kunt voor private dining. Op die locaties zijn vaak ook zaken zoals bruiloften mogelijk. Het is altijd fijn om je hele eten verzorgd te hebben, zeker tijdens een bruiloft. Je kunt echt de lekkerste gerechten bestellen uit de keuken die jou het beste past. Of je nu voor Nederlands, Chinees, Indiaas, Indonesisch, Caribisch, of welke andere keuken dan ook kiest, je kunt bij een cateraar terecht. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je bruiloft.

Voor iedereen iets te eten

Doordat er tegenwoordig met catering zo een ruimte keus is, kun je ook zonder problemen voor iedereen iets vinden wat hij of zij lekker vindt. Speciaal eten voor de kids? Geen probleem? Is oma een moeilijke eter? Ook geen probleem. Met al die keuze is er vast wel iets dat ze lekker vindt. Dat voordeel heb je natuurlijk niet als je voor een vast diner gaat. Hoewel veel mensen dat chiquer vinden, kan het naar mijn mening enigszins zorgen voor een stijve sfeer, en dat wilde ik ten alle tijden voorkomen op onze bruiloft. De hele bruiloft was geslaagd, en we hebben heel veel complimenten over het eten gekregen. We zijn uiteindelijk echt blij geweest met de keuze om voor een goede lokale cateraar te gaan.

Eten is een van de ingrediënten van een geslaagde bruiloft

Iedereen weet dat eten een hele belangrijke rol speelt bij een geslaagde bruiloft. In Nederland valt het eten op bruiloften naar mijn mening vaak best wel tegen. Het is zelfs zo dat je op veel bruiloften alleen maar snacks geserveerd krijgt. In veel andere culturen, zoals de Spaanse en Italiaanse bijvoorbeeld, is dat echt ondenkbaar. Eten speelt in die culturen een enorme rol in het geluk van mensen. Voed de mensen op jouw bruiloft, en iedereen gaat met een lach naar huis. Een catering is een absolute aanrader!