Andeko
Image default
Bedrijven

Bescherming tegen de zon, warmte én inbrekers

Heb je ook last van zonlicht en slecht te reguleren warmte in je huiskamer, slaapkamer of andere ruimte in je huis? Dan is dit de blog voor jou. Het is vast herkenbaar wanneer de zon weer lekker door de wolken komt, maar dat brengt niet altijd voordelen met zich mee. Vervelend zonlicht op je laptop/tv of opeens een verandering van temperatuur in huis? Dan is enige vorm van zonwering geen overbodige luxe. Naast zonwering tegen zon en warmte zijn er ook rolluiken die beschermen tegen inbrekers. Met zo’n 40.000 inbraken per jaar is een beetje bescherming wel fijn, zowel tegen zon als tegen inbrekers.  

Zonneschermen  

Zonneschermen in Groningen worden steeds populairder. Door de toenemende vraag zijn er steeds meer bedrijven uit het Noorden die hierop in willen spelen. Met de huidige klimaatvooruitzichten zal de vraag steeds verder toenemen. Zonneschermen kunnen handmatig aangepast worden op jouw situatie. Lange, korte of brede ramen? Tegenwoordig is bijna alles wel mogelijk. Met een groot assortiment aan kleuren en types is voor ieder een passend model. Ook qua dichtheid is er een verschil. De types met lage dichtheid laten meer zon en warmte door dan types met hoge dichtheid. Naast zonneschermen kunnen serreschermen, uitvalschermen of windscreens interessante investeringen zijn.    

Rolluiken  

Rolluiken in Groningen, net zoals zonneschermen, maken ook een opmars aan vraag. Terwijl de functionaliteit toch ergens anders ligt dan bij de zonneschermen. Rolluiken zijn ervoor bestemd om inbrekers buiten de deur te houden. De nieuwste rolluiken hebben elektrische besturing en kunnen met een zender, schakelaar of telefoon worden bestuurd. Hierdoor kan je op ieder willekeurig moment de rolluiken besturen. De nieuwste technologie is ook instaat om zichzelf af te sluiten en een signaal naar je beveiligingssysteem te sturen. Naast de veiligheid kunnen de rolluiken ook warmte en zonlicht buitenhouden. Bent u geïnteresseerd geraakt? Kan dan snel welke partij in het noorden jouw partner kan worden!