Andeko
Image default
Zakelijk

Is de doming sticker de nieuwe trend van 2023?

Branding is integraal geworden in de hedendaagse reclamewereld, maar alle branding moet stil zijn.Vandaag geloven mensen in de mantra” Less is More”, d.w.z., mensen zoeken kleine producten maar laten een significante impact achter. Is dat niet allemaal hoe succesvol je probeert de aandacht van klanten te trekken?

 

Doming stickers zijn zo’n uitvinding. Deze bestaan al jaren, maar ze moeten worden aangepast of vernieuwd. Voorbij zijn de dagen dat mensen die saaie platte stickers gebruikten voor branding.

Dit is het tijdperk van 3D doming stickers

Standaard stickers deed het werk goed, maar de 3D-doming sticker heeft de presentatie een inkeping. Zoals alles wat oud wordt saai, deze 3D-stickers brengen innovatie aan een oude branding methode, terwijl het toevoegen van functies, zoals weerstand tegen stof, water en zonlicht toe te voegen aan de duurzaamheid.

 

Ook laten ze uw product opvallen in de zee van saaie 2D-stickers. U kunt uw stickers in verschillende vormen maken om een verhoogd effect te tonen en creativiteit toe te voegen aan uw branding.

Hoe wordt een 3D doming sticker gefabriceerd?

3D Dome Decals bestaan in principe uit twee componenten:

 

  1. Dit is het stadium waarin de stickers 2D maar toch opvallend en levendig zijn. De Base – een solide zelfklevend vinyl sticker ontwerp wordt geprint per voorkeur. Dit wordt gedaan met behulp van een premium Print en Cut machine.

  2. De Dome – dit deel wordt gedaan om de 3D-functie toe te voegen aan uw sticker. Een polyurethaan oplossing wordt bovenop de vinyl sticker gegoten om het 3D-effect te creëren. Het antwoord neemt een afgeronde vorm aan de randen om een doming te vormen.

Het volledige proces, van het vormen van de basis tot het creëren van een doming, duurt ongeveer 3-4 dagen.

 

Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor de doming sticker?

Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een lijst gemaakt die u zal helpen de voordelen van het gebruik van dit type branding beter te begrijpen.

 

  • Gebruiksgemak: de meest toegankelijke vorm van branding ooit! Gewoon pellen en aanbrengen.

  • Vorm geen beperking: de stickers hoeven niet van een conventioneel of traditioneel ontwerp te zijn, en u kunt uw favoriete ontwerpen voor het product opgeven.

  • Kleine bestellingen kunnen even snel gedaan worden: vroeger was vanwege technologische beperkingen alleen massaproductie mogelijk, maar nu kan dat al vanaf 500 stuks.

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden: de polyurethaan oplossing laag voorkomt schade aan de sticker door water, stof en zelfs zonlicht.

  • Tijd voor enkele toepassingen van 3D stickers: de 3D stickers zijn ideaal voor miniatuur producten, waar de visie is om een specifieke boodschap over te brengen. Deze stickers kunnen worden gebruikt voor het volgende;

  • Gepersonaliseerde branding: u kunt uw logo of merk weergeven op voertuigen, gereedschappen, elektronische artikelen enz. Met deze service stickers valt uw merk op zonder te opdringerig te zijn.

  • Geschenken: doming stickers kunnen ook worden gebruikt om cadeau te doen als memorabilia bij evenementen en op tentoonstellingen. Enthousiaste ontvangers zullen het plakken en tonen aan anderen waardoor uw merk een boost van populariteit krijgt.

We hopen dat ons kleine stukje hier genoeg was om u achtergrondinformatie te geven over een domingsticker en hoe het kan worden gebruikt om uw merk te promoten.

 

https://www.domingstickers.nl/