Andeko
Image default
Winkelen

Het mooie zonnebrillenmerk Oakley

Oakley, gevestigd in Californië in de Verenigde Staten is wereldberoemd op het gebied van sport, mode en lifestyle. Oakley kenmerkt zich door een mix van het juiste gevoel voor mode, het gebruik van innovatieve materialen, en intensieve samenwerking met topatleten voor het ontwikkelen en testen van zijn producten.

Zonnebrillen van Oakley

Oakley zonnebrillen zijn sterk op prestatie gericht, met een selectie aan lenzen die uitgevoerd zijn voor verschillende weersomstandigheden en het verhogen van kleurcontrasten in die specifieke omstandigheden. In de sportwereld is juist door de hoge prestaties een Oakley zonnebril een ‘must have’. Maar prestaties worden perfect gecombineerd met gratie, stoerheid en gewaagde monturen. Maar ook voor de ‘gewone’ man en vrouw heeft Oakley stoere en modieuze zonnebrillen met toch een casual look.

Bekendste modellen

De Oakley Frogskin is een van de meest bekende Oakley zonnebrillen: een wayfarer model in verschillende kleuren montuur en glas. Verder heb je nog de Oakley Holbrook met een erg strakke en ‘coole’ look met rechthoekige glazen, ook verkrijgbaar in vele kleuren glazen en montuur. De Oakley Daisy Chain is een vrouwenzonnebril, model aviator. Zeer stijlvol, elegant en gratieus, een een echte fashion statement.

Innovatief op het gebied van lens en montuur

Zonnebrillen moeten tijdens het sporten aan veel hogere eisen voldoen omdat ze ‘aan meer’ worden blootgesteld en meer aan de sporter moeten bieden. De bril moet licht zijn, zeer stevig blijven zitten en een groot gezichtsveld hebben. Glazen en montuur moeten naast licht, ook zeer sterk zijn om valpartijen en botsingen te weerstaan. Oakley heeft patent op ‘Plutonite’ glazen die op alle Oakley zonnebrillen voorkomen. Plutonite staat bekend om zijn extreme stevigheid: waar de meeste normale zonnebrilglazen stuk gaan, staan Plutonite glazen bekend om extreme stevigheid die bijna niet stuk te krijgen zijn. Daarom bieden de zonnebrillen van Oakley veel meer dan alleen bescherming tegen de zon.

Voor meer zonnebrillenmerken: Klik hier

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/oakley/