Andeko
Image default
Mode en Kleding

Verschillende soorten push up bh’s

Verschillende soorten push up bh’s 

Net als bij normale bh’s zijn er ook allerlei verschillende soorten push up bh’s om je een idee te geven welke varianten er allemaal zijn en nog belangrijker, wat het verschil is tussen allemaal, nemen we je in onderstaande artikel mee in de wereld van de push up bh. Hierin vertellen we je wat een push up exact is en ook wat het doet. Daarnaast gaan we in op de verschillende varianten en vertellen we je ook waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een dergelijke bh. Ben jij nieuwsgierig, lees dan snel verder!

Wat is een push op bh?

Waar we tijdens een zwangerschap vaak een zwangerschaps bh dragen, is het bij een feestje of partijtje waar je een prachtige jurk draagt vaak heel normaal dat je hier een push up onder draagt. Een push up bh is een bh die extra vulling in de cups heeft, waardoor je borsten niet alleen tegen elkaar worden aangedrukt, maar ook tevens worden gelift. Hierdoor creëer je optisch wat grotere borsten, maar zorgt het ook voor extra ondersteuning en een diepe decolleté. Vooral laatstgenoemde is een veelgenoemde redenen waarom vrouwen kiezen voor een dergelijke bh. 

Welke soorten kennen we?

De meest voorkomende soort push up bh, dan is de normale variant. Deze ligt je borsten een klein stukje, waardoor het geheel net iets mooier uitkomt. Naast deze normale variant, hebben we ook de super push up, deze lift je borsten net een stukje extra, waardoor je vooral een een prachtige jurk met lage v-hals een extra uitdagend decolleté hebt. De laatste variant die we kennen, dat is de push up sport bh. Deze bh wordt ook veel gebruikt door vrouwen met vooral wat grotere borsten. Door de push up worden ze net een stukje extra tegen elkaar aangedrukt, waardoor de bewegingsvrijheid minder is dan bij een normale sport bh. 

Welke push up bh kies je?

Er zijn natuurlijk verschillen bh merken, zo kun je kiezen voor een elomi bh, maar ook de anita bh is ontzettend populair. Kortom, het is een kwestie van passen. Alleen jij kunt namelijk bepalen welke bh of jij fijn vindt zitten! Het is vaak een kwestie van veel passen, totdat je uiteindelijk bij één het gevoel hebt ‘dit wordt hem!’ Deze neem je dan vervolgens mee en kun je tot in lengte van maanden met veel plezier dragen. Wel is het verstandig er wellicht direct eentje extra mee te nemen, zo kun je ook een keer afwisselen en heb je er altijd eentje op reserve.