Andeko
Image default
Mode en Kleding

Welke variant kleurenanalyse kies jij?

Verschillende varianten kleurenanalyse

Wist jij dat er best veel mogelijkheden zijn voor het laten uitvoeren van een kleurenanalyse? Ik wist het in ieder geval niet. Maar, zo blijkt, werkt het bij een kleurenanalyse net zoals bij andere product- of dienstdifferentiaties; er is keuze! Om je een idee te geven, hierbij de verschillende mogelijkheden op en rijtje;

  • Persoonlijke kleurenanalyse
  • Duo kleurenanalyse, met 2 personen
  • Kleurenanalyse workshop

Persoonlijke kleurenanalyse

Wil je echt alle aandacht voor jezelf en ruim de tijd krijgen voor een grondige kleurenanalyse, dan is een persoonlijke kleurenanalyse een uitstekende keuze. Bij een persoonlijke kleurenanalyse wordt gekeken naar een aantal persoonlijke kenmerken, die jou qua uiterlijk typeren. Ogen, haarkleur en teint van je huid bepalen uiteindelijk welk kleurtype jij bent. Met deze informatie kun je vervolgens veel gerichter shoppen.

Duo kleurenanalyse

Vind je gezelliger om met nog iemand gezamenlijk een kleurenanalyse te doen? Dan is een duo kleurenanalyse het overwegen waard. Je ontdekt dan niet alleen welke kleuren voor jou echt werken met ook bijvoorbeeld die van je vriendin, dochter of moeder.

Kleurenanalyse workshop

Ben je echt een gezelligheidsmens en houdt je van interactie? Dan is een kleurenanalyse workshop dé oplossing. In groepjes van 4 tot 6 personen ga je lekker aan de slag om iemand favoriete kleurenpallet te ontdekken. Een kleurenanalyse workshop geeft het hetzelfde resultaat als de persoonlijke of de duo variant, met dat verschil dat je vooral samen bezig bent.

http://www.style-by-yvs.nl