Andeko
Image default
Woning en Tuin

M&C sluitplan bestel je snel en eenvoudig

Knip op het slot met een perfect sluitplan Laat geen vreemden binnen

Een goed slotenplan maakt inbraak onmogelijk. De inbreker kan slim zijn trucs inzetten en tot grote schrik in wel 30 seconden binnen staan door het openbreken van een slot of door middel van de welbekende kerntrek truc. Oude cilindersloten beschikken niet over ons SKG 3* keurmerk en zijn met een lagere certificering minder betrouwbaar. Daarom is het zeer verstandig een professionele sluiting te laten installeren op ramen en deuren. In onze winkel vindt je hoge kwaliteit aan veilig sloten en sleutelplannen die volledig beschermen tegen kerntrekken. Ook andere trucs zijn verleden tijd met onze sterk slotsystemen. Er zijn meerdere keuzes mogelijk. In onze shop vind je informatie over de overeenkomsten en verschillen van onze deurvergrendeling plannen. Ook vind je per slot de afmetingen die je kunt bestellen. Meet altijd eerst de maten op.

M&C Sloten met cilinderbeveiliging

Met ons M&C sleutelplan kun je elke deur op een woning of in een bedrijfspand tot in detail sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een meerpunt sluiting. De SKG 3* sloten zijn zo sterk door de techniek die is gebruikt. De sterke metalen brug die het cilinder beschermd maakt het onmogelijk een slot met wat voor gereedschap dan ook open te breken. Wij kunnen je adviseren over een passend sluitplan. Het sleutelprofiel is verhoogd en behoort tot de beste bescherming die momenteel mogelijk is op sluitplannen. Je kunt een heel pakket van cilindersloten bij ons bestellen met bijpassende sleutels. In het stappenplan zie je hoe je besteld en hoe je een sluitplan effectief op deuren en ramen toepast. Groot voordeel is dat alle deuren binnen gelijk sluitend kunnen worden gemaakt. De sloten kun je zelfs nog uitbreiden met een draadloos alarmsysteem. Dubbele beveiliging is aan te raden bij inbraak doelwitten als juweliers en elektronica winkels. Ook grote huizen en villa’s zijn vaker doelwit.

Cilinders kiezen

Om een cilinder te kiezen check je alle maten zodat je weet of deze goed past. Bij vervanging kun je ook de maten meten van de oude cilinder. Je meet het aantal mm van zowel binnen als de buitenzijde van het slot. Je kunt ook kiezen bij ons om een slot met (push)knop te bestellen voor een extra veilige sluiting. Tevens kun je mooie kleuren kiezen als zwart, nikkel en messing. Indien het om een bedrijfssluiting gaat kun je per afdeling een sleutelplan samenstellen en bepaal je zelf hoeveel personen toegang krijgen tot de afdeling met een eigen sleutel. Je kunt ook aangeven wie de toegang heeft en welke afdeling toegang heeft tot de andere afdeling met een sluitplan voor een bedrijf. Onze M&C sloten zijn divers en hebben unieke eigenschappen. M&C Matrix heeft een snijsleutel en eventueel gekleurde sleutels als mogelijkheid. Het luxere M&C Condor slot bevat een keersleutel en heeft een verhoogd profiel. De M&C Color (Pro) sloten hebben allemaal gekleurde sleutels die op twee wijzen in het slot gestoken kunnen worden met noodfuncties bij gevaar. Echter zijn Color + sloten niet toepasbaar voor sleutelplannen. Dit zijn de M&C Matrix en Condor wel.

https://menc-cilinders.nl/