Andeko
Image default
Meubels

Kleuradvies interieur

Heb je een nieuwe woning gekocht? Hecht je er veel waarde aan dat je inrichting straks perfect op elkaar aansluit? Het valt niet altijd mee om als leek de juiste kleuren uit te kiezen. Al is het waar dat sommige mensen hier een natuurtalent in blijken te zijn. Ben jij dat niet, dan is het een zeer goed idee om een kleuradvies bij een ervaren interieurstylist aan te vragen.

Nieuwe look of nieuwe woning

De reden waarom mensen kleuradvies aanvragen, is niet altijd de aankoop van een nieuwe woning. Er zijn ook heel wat mensen die graag in hun huidige huis blijven wonen, maar wel het liefst het een en ander veranderd zien. Je koopt eens een ander plaid of je vervangt de bank. Wellicht verf je zelfs een muur in een andere kleur. Toch is een totale metamorfose voor veel huiseigenaren een spannende aangelegenheid. Welke kleuren matchen nu echt goed met elkaar? En als je je huidige meubels wilt behouden, moet een andere kleur daar natuurlijk ook mooi bij aansluiten. Kleuradvies kan in deze gevallen heel helpend zijn.

Lichtinval belangrijk

Of je nu je hele inrichting wilt veranderen of dat je enkel inspiratie nodig hebt voor de kleurcombinaties van je accessoires, een professionele stylist helpt je met een deskundig kleuradvies. Deze mensen hebben hier speciaal een opleiding voor gevolgd en weten exact hoe ze onder meer moeten letten op de lichtinval in de woning. Daar zoekt de stylist de juiste kleuren bij. Uiteraard nadat navraag is gedaan naar jouw smaak en voorkeur.

Wat kun je verwachten op het gebied van kleuradviezen?

Heb je zelf zin om je interieur opnieuw in te richten? Dan is alleen het advies wellicht voldoende. Vervolgens ga je zelf lekker aan de slag. Er zijn ook mensen die liever meer hulp ontvangen, van een partij als Thuisby bijvoorbeeld. Dan houdt het niet op bij het advies, maar komt er een volledig ontwerp. In een aantal gevallen wordt zelfs de uitvoering volledig uit handen gegeven. Het is wat dat betreft maar net wat jouw wensen zijn. Uiteraard hangt er aan iedere keus ook weer een ander prijskaartje.