Andeko
Image default
Gezondheid

Sapvasten voor mensen

Net als Minocha ondersteunen veel professionals in de geïntegreerde geneeskunde het idee van een kortetermijnplan voor vasten en ontgiften, terwijl anderen gewoonweg mensen aanmoedigen om een voedzaam dieet te volgen voor langetermijnvoordelen. Een waarschuwend woord van Minocha met betrekking tot detox: “Praat altijd met je arts voordat je je dieet verandert, inclusief het snel aanpassen van je dieet.

Sapje is een aanbieder van natuurlijk sapvasten. Sapvasten is een manier om het lichaam te detoxen en zichzelf te laten herstellen. Bekijk voor meer informatie over sapvasten de website van Sapje.

Een Detox Dieet beginnen

Een specifiek detox dieetplan kan u interesseren als u op zoek bent om uw immuunsysteem te stimuleren, te herstellen van een ziekte of wanneer het goed voor u voelt. De in Florida gevestigde dokter van Oosterse Geneeskunde, Kasie Carlson, biedt praktisch advies aan haar klanten in de strandstad van de Golf van Safety Harbor. “Een gemakkelijke manier om detox of reiniging in het dieet te integreren, vooral voor iemand die nieuw is in het concept, is het maken van een plan om één ongezonde gewoonte per week te elimineren,” zegt Carlson. Een geleidelijke progressie maakt het gemakkelijker voor uw lichaam om zich aan te passen. “In de eerste week elimineert u bijvoorbeeld cafeïne. In week twee, knip verwerkt voedsel uit. Deze langzame introductie tot het elimineren van giftige stoffen gaat 30 dagen of langer door, waardoor je lichaam minder snel in de detox terechtkomt,” legt ze uit.

Terwijl degenen die lijden aan ziekte kunnen profiteren van ontgiften, moeten ze extra voorzichtig zijn met hun aanpak. “Het is belangrijk om op te merken dat als je al verzwakt bent van ziekte of trauma, ontgifting in een zeer langzaam tempo moet worden uitgevoerd”, waarschuwt Carlson. “Als je erg dun of extreem vermoeid bent, kan ontgifting op lange termijn genezend werken, maar moet in de tussentijd nauwlettend in de gaten worden gehouden, om niet nog meer slopende effecten te creëren.

Detox-vriendelijke voedingsmiddelen

Een aantal natuurlijke voedingsmiddelen kan uw lichaam ondersteunen tijdens het ontgiftingsproces. Naast het drinken van veel water, kunt u overwegen om voor, tijdens en na het reinigen de volgende voedzame voedingsmiddelen aan uw dieet toe te voegen:

-Bruine rijst

Groenten en fruit, -ruwe groenten

-Levensmiddelen met een hoog vezelgehalte (bonen, quinoa, haver en andere)

-Uien en knoflook

-Zaag of gekookte groenten

Wees slim

Neem contact op met een voedingsdeskundige om meer te weten te komen over vitaminen en kruidensupplementen die kunnen helpen om uw detox te reinigen, waaronder B-vitaminen, glutathion, groene thee en flavonoïden. Carlson raadt het gebruik van Chinese kruidenformules aan die in harmonie met het lichaam werken om giftige stoffen te elimineren. Ook, ondersteunen het lichaam met het versterken van kruiden en bieden reinigende voordelen zonder verzwakking van het lichaam. Enkele van de meest gebruikte kruiden in Chinese formules zijn paardenbloemwortel, isatisblad, rabarberwortel, perilla, rode klaver en kliswortel.

Sapje is een aanbieder van natuurlijk sapvasten. Sapvasten is een manier om het lichaam te detoxen en zichzelf te laten herstellen. Bekijk voor meer informatie over sapvasten de website van Sapje.

Koloniale Irrigatie en Detox

Sommige mensen proberen het ontgiftingsproces te stimuleren met dubbelpuntzuivering (ook wel koloniek of koloniale irrigatie genoemd). Een dikke darm is anders dan de gebruikelijke dikke darm prep artsen voorschrijven voorafgaand aan een colonoscopie. Terwijl een dikke darm prep gaat het drinken van veel water en laxeermiddelen om te helpen spoelen afval van de dikke darm, een dikke darm omvat het invoegen van een kleine buis in het rectum. De buis spoelt uw dikke darm met een grote hoeveelheid water en eventueel andere stoffen, zoals kruiden. De bewering is dat een dikke darm giftige stoffen uit je dikke darm verwijdert, het verbeteren van uw gezondheid. Op dit moment, echter, heeft de wetenschap dit idee niet ondersteund en dubbele punt zuivering kan hebben ongemakkelijke bijwerkingen, zoals maag overstuur, kramp en opgeblazen gevoel.

Als u medische problemen hebt, raadpleeg dan een arts voordat u verder gaat met de darmirrigatie. Volgens Minocha, worden kolonica, colon flushes en darmreinigers om de paar maanden aanbevolen door artsen. “Echter, naar mijn mening, gebruiken ze niet alleen harde en onnodige methoden en laxeermiddelen, ze missen het punt,” zegt hij. “Terwijl de darm wordt schoongemaakt, wijst het bewijs erop dat de darmbacteriën zich binnen een paar dagen weer snel terugtrekken naar hun vingerafdruk. Het lichaam moet dan maandenlang met de ongezonde darm weer helemaal opnieuw leven, in afwachting van de volgende onaangename darm-ervaring”.

Sapje is een aanbieder van natuurlijk sapvasten. Sapvasten is een manier om het lichaam te detoxen en zichzelf te laten herstellen. Bekijk voor meer informatie over sapvasten de website van Sapje.

Dagelijks Detox

Als u geïnteresseerd bent in het ontgiften voor gezondheidsvoordelen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat u op uw lichaam en in uw lichaam zet. Cosmetica, lotions, zonnebrandcrèmes en andere schoonheidsproducten kunnen ingrediënten bevatten die niet ideaal zijn voor uw gezondheid. De website van de Environmental Working Group biedt diepgaande productbeoordelingen en voorlichting over productingrediënten en kan u helpen uw schoonheidsregime bij te werken en tegelijkertijd chemische stoffen uit uw dagelijkse routine te verwijderen.

Wegnemen

Bij het beoefenen van een reiniging, werk dan regelmatig in het zweet met regelmatige lichaamsbeweging om je lichaam sterk en gezond te houden en het ontgiftingsproces te versnellen. Elimineer onnodige en ongezonde items uit uw dieet, zoals geraffineerde suikers, transvetten, verzadigde vetten, voedingsadditieven en conserveringsmiddelen. Voor blijvende voordelen voor de gezondheid na uw reiniging, focussen we ons op

https://www.sap.je/sapvasten/