Andeko
Image default
Dienstverlening

Solex rijden als team-uitje

Nog niet heel lang geleden gingen wij Solex rijden als team-uitje bij solexverhuurdebetuwe.nl. Dit was een leuke en unieke ervaring. We wilde als voetbalteam namelijk een leuk uit je doen, maar dan een keer iets dat helemaal niet met voetbal te maken heeft. In deze blog kan je daarom lezen wat onze ervaringen zijn met het solex rijden bij solexverhuurdebetuwe.nl.

Zoeken naar solex rijden

De zoektocht naar solex rijden was niet heel moeilijk, maar het tot stand komen van het idee om solex te gaan rijden was niet een hele makkelijke. We hebben namelijk heel lang getwijfeld of dit wel iets voor ons was, maar de ervaringen die we achteraf hebben, zijn geweldig. Best gek daarom dat wij zolang getwijfeld hebben, want ik had deze ervaring met de solexen uiteindelijk nooit willen missen.

We kwamen op het idee, omdat één van onze team leden, een medewerker van solex rijden de Betuwe kent. Hij vertelde dat hij het voor een aantal jaren terug een keer gedaan had, maar dat het sindsdien helemaal veranderd is. Zodoende besloot hij die medewerker eens te gaan contacten. Ze spraken af dat het solex verhuur bedrijf wat informatie over de kosten en ervaringen zou doormailen, en dat wij daarna, mochten we het leuk vonden het formulier, dat op de website te vinden is, in moesten vullen en dat het dan wel goed zou komen. Op de eerst volgende training spraken we als team met elkaar over het idee van solex rijden, en gelukkig was iedereen overtuigd.


We besloten om als teamuitje solex rijden te gaan doen. Nu ik terug kijk op hoe alles tot stand is gekomen en wat ik uiteindelijk van het uitje vond, kan ik het iedereen alleen maar aanraden, want het is een super toffe ervaring. Zoek jij dus nog een leuk uitje, voor je voetbalteam, met collega’s of gewoon met de familie, dan is solexverhuurdebetuwe.nl zeker een aanrader.