Andeko
Image default
Dienstverlening

Serrebouwer uit het buitenland

Wist je dat in Nederland niet alleen serrebouwers uit Nederland actief zijn? Ook buitenlandse bedrijven zijn vaker actief als een serrebouwer en grenzen tussen Europese landen vervagen steeds vaker. Vooral Benelux landen en Duitse bedrijven zijn actief in Nederland.

Je zou niet denken dat het winstgevend is voor een serrebouwer uit het buitenland maar dat blijkt het wel te zijn. Buitenlandse bedrijven zetten websites op en laten de opdrachten binnenstromen. Vooral Belgische bedrijven zijn op deze vlak actief. Voor Belgische bedrijven is de taal makkelijker te overbruggen. Duitse bedrijven doen het ook trouwens goed als serrebouwer. Het blijkt dat we niet te beroert zijn om Engels te praten als we flink geld kunnen besparen.

Het gaat dan ook om geld besparen voor de mensen dat voor een buitenlandse serrebouwer kiezen. Ze komen dan ook de Nederlandse markt op met hele scherpe prijzen en het werkt. Een Nederlandse serrebouwer is dan ook vaak weer verplicht om zijn prijzen te verlagen. Dit heeft voor ons als de consument wel een gunstig effect. We hoeven zo namelijk minder te betalen voor het laten bouwen van een serre. Als je ooit van plan was om een serre te laten bouwen dan is de tijd er nu zeker rijp voor.