Andeko
Image default
Dienstverlening

Een woningontruiming in verband met een verhuizing in Amsterdam

Een woning ontruimen kan nodig zijn als de bewoner verhuist naar bijvoorbeeld een zorginstelling. In sommige gevallen zijn er dan geen familieleden of vrienden beschikbaar die hierbij kunnen helpen. Voor zo’n zogenaamde seniorenverhuizing kunt u een beroep doen op een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruiming. Een woning ontruimen gebeurt altijd met respect en zo zorgvuldig mogelijk. Soms is er haast bij het ontruimen, bijvoorbeeld als de bewoner van een zorginstelling overlijdt en de kamer binnen enkele dagen beschikbaar moet komen voor een nieuwe bewoner. Ook dan kunt u een beroep doen op professionele hulp. De woning ontruimen zal dan uiteraard zo snel mogelijk plaatsvinden.

Woningontruiming en afvoer van de inboedel

Een woningontruiming in de regio Amsterdam betekent natuurlijk niet dat de inboedel vervolgens in een container buiten wordt gezet. Als u kiest voor professionele woningontruiming in de regio Amsterdam, wordt de inboedel in overleg met de opdrachtgever afgevoerd. Hierbij wordt samengewerkt met kringloopwinkels. U kunt als opdrachtgever natuurlijk ook kopers zoeken voor bepaalde items uit de woning, bijvoorbeeld via een online verkoopwebsite. Persoonlijke aandenkens die u zelf wilt houden kunt u vooraf uit de woning halen, zodat zij niet in verkeerde handen terecht kunnen komen.

Woningontruiming snel geregeld

Wilt u een woning laten ontruimen? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met Woningontruiming Regionaal voor de regio Amsterdam. Zij komen vooraf langs om te overleggen wat er opgeruimd moet worden. Ook voor aanvullende werkzaamheden, zoals het verwijderen van vloeren en het snoeien van de tuin, kunt u een beroep op dit bedrijf doen. Een woningontruiming kan soms voor de direct betrokkenen te emotioneel zijn, of het kan zijn dat zij hier simpelweg niet toe in staat zijn. In dit soort gevallen kan een professioneel bedrijf uitkomst bieden. De woningontruiming in Amsterdam kan indien nodig binnen enkele dagen worden geregeld. U kunt voor een afspraak contact opnemen via het contactformulier op de website van het bedrijf.