Andeko
Image default
Dienstverlening

Dansschool Arnhem

Ik wil graag danslessen volgen en omdat ik in Arnhem woon ben ik met spoed op zoek naar een dansschool Arnhem. Ik heb namelijk binnenkort een bruiloft maar ik heb niet van die losse heupjes. Toch wil ik mijn ‘moves’ laten zien op die bruiloft aangezien ik tegen best veel mensen heb verteld dat ik best goed kan dansen. Het is alleen lastig om een dansschool uit te kiezen die voldoet aan mijn eisen. Een daarvan is namelijk dat ik wel een gratis proefles wil om te kijken of het wel echt iets voor mij is. Ik wil op daar laten zien wat ik in huis heb en daarom wil ik een erkende dansschool die mij goede danslessen kan geven.

 

Googelen op dansschool Arnhem

Om een goed bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op dansschool Arnhem. Het liefst heb ik natuurlijk wat privélessen zodat ik mijzelf niet hoef te schamen als ik daar eenmaal aan kom zetten. Al vrij snel kwam ik een bedrijf tegen die aan mijn eisen voldeed. Namelijk dansschool Wensink in Arnhem. Zij hebben een gebouw uit 1881 wat een bepaalde sfeer creëert. Ik wil daar namelijk wel mijn lessen volgen omdat ik daar ook privélessen kan volgen en ik zeker weet dat ik leuke lessen kan krijgen waardoor ik op het feest aan kan komen met nieuwe danspasjes die iedereen versteld doen staan. Bij dansschool Wensink zijn er verschillende dansstijlen om te leren. Denk hierbij aan Rock ‘n Roll, Jazz en zelfs de Tango! Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het hier leren. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en hoop dat ik er erg veel kan leren na mijn proefles.

 

Dansschool Wensink

Dansschool Wensink in Arnhem is het bedrijf wat ik zocht. Ze bieden een proefles aan en dat is uitermate gezellig. Omdat ik daar in mijn eentje les heb gekregen hadden zij ook alle aandacht op mij gericht zodat ik alles rustig aan kon leren. Nu heb ik goede danspassen in huis en hoop dat ik deze snel kan laten zien!