Andeko
Image default
Cadeau

Tips voor een mooie kandelaar in huis

Kaarsen zorgen voor extra comfort in huis op donkere dagen of in je tuin op zwoele zomeravonden. Kandelaars zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle stijlen van leven, in alle soorten en maten. Naast praktisch is een gekleurde kandelaar ook meteen een mooi accessoire voor in huis. Sommige zorgen ook voor een bijzonder mooi lichteffect. Kandelaars zet je natuurlijk niet op tafel. Ziet er erg saai uit. Je kunt kandelaars oneindig met elkaar combineren. Combineer het bijvoorbeeld met een mooie vaas of groepeer meerdere kandelaars en theelichtjes.

meer meer meer

Door meerdere kandelaars en kaarsen te combineren creëer je direct een gezellige sfeer. Zo creëer je snel een levendige sfeer in je interieur en droom je bij een flikkerend kaarslicht. Plaats bijvoorbeeld de kroonluchters bij elkaar op het plateau, of breng ze dichter bij de meubels op je tv om het geheel te laten lijken. In combinatie met gouden bestekset past het goed bij een eettafel. Natuurlijk, als je het wilt voltooien, is een theelepel goud de manier om het te doen.

Kandelaars en accessoires combineren

Natuurlijk kun je mooie kandelaars ook combineren met wat accessoires. Zet een mooie lange tafelkaars in een kandelaar en combineer deze met een leuk theelichtje, bijvoorbeeld een leuk vaasje. Ik heb ergens accessoires zoals een tafelklok, maar kan ze niet vinden? Zet er dan een mooie kandelaar naast en hij ziet er meteen anders uit. Combineer kleuren
We zijn vaak een beetje bang om kleuren te combineren en kiezen liever veilig. Tegenwoordig is het erg populair om kleuren te combineren met allerlei soorten kroonluchters.

Daarom hoeft het niet zwart en zwart te zijn, of goud en goud. Wat dacht je van het combineren van een gekleurde glazen kandelaar met een zwarte kandelaar? Natuurlijk kunt u ook glazen kroonluchters van verschillende kleuren combineren. Spelen op hoogte

Door kandelaars van verschillende hoogtes te plaatsen, creëer je meer speelse en mooie effecten. Door kroonluchters van dezelfde hoogte te plaatsen, zien ze er in een mum van tijd saai en eenvoudig uit. Je kunt dus kandelaars van verschillende hoogtes combineren, maar je kunt ook dezelfde kandelaars van verschillende afmetingen combineren. Ook een glazen theepot is overigens leuk om op tafel neer te zetten.