Andeko
Image default
Bedrijven

Klantenservice, het liefst online!

Even snel de klantenservice bellen.. Vroeger stonden overal enorm groot de telefoonnummers van de klantenservices van bedrijven. Inmiddels is dit wel verleden tijd!

Even snel het telefoonnummer van de ing klantenservice bellen? Even snel DUO of KPN bellen, omdat je een vraag hebt? Nou kijk eerst maar even naar de website, en nog even naar de website, en nog even de FAQ door en je kan ook een whatsapp sturen of een mailen. Wil je dat ook niet? Klik dan hieronder om het telefoonnummer te zien..

Het is bekend fenoneem aan het worden. De klantenservices zijn goed bereikbaar, maar bedrijven zijn er achter dat het ook enorm veel geld kost om al die vragen te beantwoorden. ‘Laat mensen het eerst zelf uitzoeken op onze site, daar staat alles’. Dat is de mentaliteit van de dag van vandaag. Voor ouderen natuurlijk enorm lastig, want die vinden door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig zijn er voor oudere meerdere bekende sites zoals klantenservices.nu, waar ze snel kunnen navigeren naar de verschillende categoriën, waarbij alle bedrijven getoond worden met telefoonnummer, tarief en de website. Zo blijft het toch een beetje overzichtelijk.

Het valt mij (iemand die enkele uren per dag online is), dat ik soms ook gewoon klantenservices moeten Googlen, omdat ze te goed verstopt zijn on-page. We begrijpen het probleem, maar het is o zo lastig! Daarom is het goed dat er meerdere initiatieven op de markt zijn gekomen zoals klantenservices.nu

Tips en tricks? Reageer gerust op dit artikel!