Andeko
Image default
Bedrijven

Kan ik mijn huis in verhuurde staat verkopen?

Huis verkopen in verhuurde staat

Als u een huis in de verhuur heeft bent u zich vast bewust van het feit dat koop geen huur breekt. Maar dat betekend niet dat het helemaal niet mogelijk is om uw woning toch te kunnen verkopen. Er zijn echter wel voorwaarden waar aan moet worden voldaan bij de verkoop van een woning in verhuurde staat. Zo dienen de lopende huurovereenkomsten bij de koop te worden overgenomen door de koper, hierdoor kan de woning alleen worden verkocht aan iemand die er niet zelf in wil gaan wonen. 

Kosteloos een vrijblijvend bod

Sons Real Estate is een landelijk actief vastgoed bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop van verhuurde woningen, u kunt bij ons vrijblijvend een bod aanvragen op uw verhuurde woning. We nemen uw aanvraag direct in behandeling en brengen kosteloos een marktconform bod uit. Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en kun hierdoor snel schakelen. Ons bod is gegarandeerd en de verkoop kan direct in gang gezet worden.

Geen verkoopkosten

De dienst wij bieden om uw verhuurde woning te verkopen is voor u volledig kosteloos, we doen gratis een vrijblijvende waardebeling en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit. Als we overeenstemming bereiken over de verkoop zijn alle andere kosten die bij de verkoop komen kijken ook voor onze rekening. Wij laten de koopovereenkomst voor u opstellen en verzorgen de notaris wij dragen alle kosten hiervan. 

Zorgeloos en zonder stress direct uw verhuurde woning verkopen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of vraag direct een bod aan voor een snelle verkoop zonder verkoopstress en onzekerheid bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij verzorgen kosteloos het volledige verkoopproces, indien gewenst is de officiele overdracht bij de notaris al binnen een week mogelijk.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/