Andeko
Image default
Bedrijven

Je huurauto eigen maken

Een huurauto is niet van jezelf en kan daarom soms kil aanvoelen. In je eigen auto heb je je eigen spulletjes zoals deodorant, een luchtverfrisser en misschien wel een lekkere snack. Zodra je in een huurauto stapt zal je merken dat het aan dit ontbreekt. Om ervoor te zorgen dat jouw huurauto toch een beetje als thuis gaat voelen, kan je enkele accessoires toevoegen. Daarom vind je hier inspiratie om jouw huurauto van alle gemakken te voorzien.

AUX kabel

Je komt net terug van auto huren Rotterdam West en komt erachter dat er geen bluetooth in de auto zit. Niets is zo vervelend als jouw eigen muziek niet kunnen luisteren. Daarom is het belangrijk om altijd een AUX kabel mee te nemen. Sommige huurauto’s hebben namelijk nog een verouderd systeem en dus nog geen bluetooth. Zodra jij een AUX kabel mee hebt, kan je deze inpluggen en op deze manier genieten van je eigen muziek, podcasts of radioprogramma’s. 

Telefoonhouder

Naast een AUX kabel kan een telefoonhouder ook van pas komen. Sommige auto’s beschikken namelijk niet over navigatie en dit kan lastig zijn als je de omgeving niet kent. Een telefoonhouder zorgt ervoor dat je jouw telefoon kan gebruiken als navigatie. Het enige wat je hoeft te doen is de telefoonhouder bevestigen op het dashboard en daar je telefoon in te klikken. Let er wel op dat dit soms ook kan afleiden in het verkeer. Op je telefoon is namelijk niet alleen de navigatie te zien, maar komen ook berichten en belletjes binnen. Zorg er daarom voor dat je je ogen op de weg houdt om ongelukken en hoge boetes te voorkomen.

Organizer

Een organizer is handig zodra je veel verschillende spulletjes mee moet nemen. Zeker als je passagiers hebt die losse objecten mee hebben is het handig om een organizer achter de stoel op te hangen. Op deze manier zorg je ervoor dat de auto netjes en opgeruimd blijft, waardoor je niet alles steeds kwijtraakt.

Autoparfum

Als laatste is het meenemen van een autoparfum een goede oplossing om de nare geurtjes die soms in oudere huurauto’s hangen te verdoezelen. Dit zorgt er namelijk voor dat de auto lekker gaat ruiken en het daardoor aangenamer wordt om in de auto te zitten. Hiermee kan iedereen optimaal genieten van Ford occasions.