Andeko
Image default
Bedrijven

homeopathische middelen voor uw huisdier

Uw honden en katten hebben een zekere zorg nodig om goed te blijven leven. Logisch ook, want dit is het zelfde geval bij mensen. Dus wat doet u als uw huisdier zich niet goed voelt? Precies, u zorgt het zelfde voor uw viervoeter net zoals u voor uzelf zou zorgen. Het enige verschil wat hier tussen zit, is wat u precies gebruikt. Logisch ook. Want uw hond of kat heeft een compleet een ander spijsvertering dan u. dus als u bepaalt dat u de blaasontsteking hond zelf behandelen verstandig is dan hoeft u alleen maar online zoeken en kijken wat de beste oplossing kan zijn. Daarom is Organimal begonnen, wij willen niet alleen er voor zorgen dat uw viervoeter gezond blijft, wij willen er ook voor zorgen dat u exact de juiste middelen krijgt. Zodat u niet angstig hoeft te zijn voor de gevolgen die er eventueel zouden kunnen zijn.

Door onze 20 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij precies weten wat we moeten doen. Wij maken niet alleen gebruik van onze eigen ervaring, maar ook die van onze voorouders. Een voorbeeld van dit is het feit dat wij de kennis van 4000 jaar gebruik van kruiden toepassen. En u hoorde het goed, wij gebruiken alleen maar kruiden. Dus er zitten geen kunstmatige stoffen in die schadelijk kunnen zijn. Mensen en dieren krijgen vaak stoffen binnen die totaal niet goed voor ze zijn. Dat kan uiteindelijk toch erg schadelijk worden. Maar ook om uw huisdier meer te kalmeren. Zoals bijvoorbeeld een rustgevend middel kat. Daarmee komt uw kat met stressvolle periodes toch tot rust. Dus zo kunt u de volgende oud en nieuw viering vieren, wetende dat uw huisdier (in dit geval kat) niet onderuit gaat door alle stress die deze dag huisdieren geeft.

Bij vragen en/of opmerkingen betreft onze middelen of over hoe wij te werk gaan, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij staan gereed om uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

https://www.organimal.nl/