Andeko
Alarmsysteem

Iconnect een goed, betrouwbaar alarmsysteem met 2-weg communicatie.

Electronics Line is uitgekomen met de Iconnect. Een alarmsysteem waarvan alle componenten 2-weg zijn uitgevoerd. En dat is een echt PLUS punt.

Van de meeste alarmsystemen komen er steeds meer melders uit die 2-weg zijn uitgevoerd. Maar dat is van bijvoorbeeld bewegingsmelders vaak nog niet het geval. Het nadeel daarvan is, dat ongeacht u thuis bent of niet. De melders staan continue de meldingen/detecties naar de centrale te versturen.

Dat is met het Iconnect 2-weg alarmsysteem helemaal over. De bewegingsmelder en andere melders weten dat het alarm uit staat. Daardoor zullen de melders geen detecties waarnemen en pas weer actief worden als het alarm geactiveerd wordt.

Iconnect werkt op een 868Mhz frequentie. Wat we ook niet anders zouden verwachten. Het is een goed en compleet draadloos systeem waar u op moet kunnen bouwen.

Ook de APP mogelijkheden en de programmering. Het is een eenvoudig te programmeren en installeren systeem en wat zeer gebruiksvriendelijk is wat betreft de APP mogelijkheden.

Heeft u een probleem met het alarmsysteem of komt u er even niet uit. Neem contact op met MR-Beveiliging en zij kunnen u er eenvoudig meet verder helpen.

Om nog niet te vergeten dat ook de Iconnect een hybride alarmsysteem is.Dat betekent dat het systeem zowel bedraad als draadloos geinstalleerd kan worden. En diverse melders niet eens vervangen hoeven te worden. De Iconnect van Electronics Line snapt het.

 

https://www.mr-beveiliging.nl/

Gerelateerde artikelen

Lockpick Forum

Ajax alarmsystemen Eigen huis

Online winkeltips voor Kerst