Andeko

nov 16, 2015 Aanbiedingen

loopbaanbegeleiding Hasselt

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt afzonderlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de correcte ambt te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe hanteer ik mijn capaciteiten optimaal. Een beantwoording op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en vrouwen.

Werk test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de kloppende ambt voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de correcte kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft aangaande uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, overgave, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met veranderingen in uw ambt of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raadgeving helpt u bij het vinden van een uitkomst op uw vraag. Kortom, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met jobcheques, een procesverloop brengt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, zelfstandigen, carrièremannen- en lady´s die met vragen worstelen omtrent hun loopbaan en werknemers die in hun opzeggingstermijn en tijdsspanne van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee vergezelt.

Zelfstandigen

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw jobcheque af te trekken van de belastingen.

Heb ik recht op loopbaancheques als ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijdsbestek van verbrekingsvergoeding.

Als u geen recht op heeft, dan ontvangt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gangbare tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Loopbaancheques

Met de loopbaancheques verkrijgt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u bijeen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens ontvangt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw job- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen beleven zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de geordende ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/