Andeko
Image default
Aanbiedingen

4 voordelen van een entresolvloer

4 voordelen van een entresolvloer

Heeft u een eigen bedrijf, kampt u met een tekort aan ruimte en heeft u nog geen geschikte oplossing gevonden? Wellicht heeft u opties als verbouwen of verhuizen al overwogen, maar bent u ook tot de conclusie gekomen dat dit wel hele geld- en tijdrovende aangelegenheden zijn. Gelukkig bestaan er ook nog andere oplossingen die wat minder rigoureus zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een entresolvloer van Nolte Mezzanine? Dit is een vloer die u tussen twee bestaande verdiepingen of etages kunt installeren om zo extra ruimte te creëren. In deze blog willen we graag vier voordelen van een dergelijke vloer behandelen. Leest u verder?

 

In te zetten voor verschillende doeleinden

Een entresolvloer is flexibel inzetbaar. U kunt een dergelijke vloer namelijk inzetten voor verschillende doeleinden. Zo kan een entresolvloer geplaatst worden in een magazijn om zo de loze ruimte bovenin de hal ook te kunnen benutten. De extra ruimte die hierbij vrijkomt, kunt u bijvoorbeeld gebruiken om pieken in de verkoop en seizoensdrukte op te vangen. Of wat dacht u van extra kantoorruimte? Maar ook in warenhuizen en sportscholen zien we steeds vaker entresolvloeren terug.

 

Eenvoudig te monteren en demonteren

Een entresolvloer is vrij eenvoudig te monteren en demonteren. De vloer wordt dan ook als bouwpakket geleverd. Dankzij de duidelijke stap-voor-stap instructies, kan zelfs iemand met twee linkerhanden de vloer opbouwen én afbouwen. Dit is wel zo handig wanneer u van plan bent om de vloer slechts tijdelijk te gebruiken.

 

Grote kostenbesparing

Zoals hierboven al even is benoemd zijn verbouwen en verhuizen behoorlijk dure opties om meer ruimte te creëren. Door te kiezen voor een entresolvloer kunt een grote kostenbesparing realiseren. Want de kosten voor het verbouwen of verhuizen bent u sowieso al niet kwijt. Daarnaast kent een entresolvloer ook nog enkele andere kostenbesparende voordelen. Zo zorgen de weerkaatsende elementen in de vloer er bijvoorbeeld voor dat u maar liefst 43 procent kunt besparen op licht.

Afgestemd op uw wensen

Wist u dat een entresolvloer geheel op maat wordt gemaakt? Zo kan de vloer op uw wensen, behoeften en eisen worden afgestemd. Ook hoeft u dus niet bang te zijn dat de vloer niet in uw pand past. Bij Nolte doen ze er alles aan om u een vloer te leveren die naadloos op uw pand aansluit. Zelfs de kleur van de vloer kunt u zelf kiezen!

 

https://www.noltemezzanine.nl/