Andeko
Image default
Zakelijk

Papier bestellen doe je bij JIP snel

Er zijn allerlei verschillende soorten papier. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het bij JIP snel. Moet jij papier bestellen? Kijk dan maar eens op de website. Hier vind je een breed assortiment aan papier zoals carbon, crêpe, vouwblaadjes en zelfs fotokarton! 

 

Kom nooit meer zonder kopieer- en printpapier te zitten

Of je nou thuis of op kantoor werkt, je zult waarschijnlijk veel kopieerpapier kwijt zijn aan het volop printen van documenten en rapportages. Er zijn enkele dingen waarop je moet letten afhankelijk van welke printer je hebt, maar ook wat je moet printen. Denk hierbij aan zaken zoals welk formaat en bijvoorbeeld de dikte van het papier. Papier is papier denk je misschien, maar daar kan je je goed in vergissen! Het is een aanrader om je hierin eens een keer te verdiepen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Heb je advies nodig? Maak je dan geen zorgen want de experts bij dit bedrijf helpen je graag verder. Zo heb jij binnenkort het juiste papier in huis of kantoor en kun je weer zorgeloos printen. 

 

Enkele tips

Bij aankoop van papier is het vooral belangrijk om te kijken waarvoor je het gaat gebruiken. Zaken zoals welke printer je hebt is ook erg belangrijk, want niet elke printer ondersteunt elk papiersoort. Dan heb je ook nog eens zaken zoals formaat en dikte. Kortom, veel waar je aan moet werken. Dus bekijk eens rustig de website en kijk wat de mogelijkheden zijn. Kom je er dan alsnog niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen met het bedrijf want ze helpen je graag verder!