Andeko
Zakelijk

Tweedehands is ook nieuw!

Wil jij de vergaderzaal vernieuwen, maar vind je de aanschaf van nieuwe meubelen kostbaar? Geen probleem! Bij Mauron vind jij de tweedehands kantoormeubelen voor een scherpe prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het Nederlandse topmerk Ahrend. 

Gegarandeerd gebruik voor in de toekomst

Wist jij dat dit bedrijf ook 7 zekerheden heeft voor de vergaderstoelen zodat je een gegarandeerd gebruik hebt voor in de toekomst?

  1. De stoelen worden natuurlijk helemaal stofvrij gemaakt.
  2. Ze controleren het onderstel van de stoel.
  3. Mocht er een verstelmechanisme in zitten wordt deze ook gecontroleerd.
  4. Het bedrijf controleert de armleuningen.
  5. Ze maken de stoel grondig schoon.
  6. Reconditioneren van de stoel.
  7. Ook bijna altijd nieuwe stoffering met maar liefst 5 jaar garantie op doorslijten! En je hebt keuze uit 14 kleuren, zonder meerprijs.

Groot assortiment

Natuurlijk mag het niet vergeten worden te vermelden dat ze een groot assortiment hebben in tweedehands kantoormeubelen. Mocht je opzoek zijn naar een vergadertafel? Daarin hebben ze verschillende stijlen, materiaal en grootte. Toch op zoek naar vergaderstoelen? Wees niet bang daar hebben ze ook een groot assortiment in. 

Mocht je nu toch vragen hebben over een bepaald product of dienst? Persoonlijk advies willen over het inrichten van je vergaderzaal of een andere ruimte. Of vragen over wat de mogelijkheden zijn voor het her stofferen van de stoelen? Dan helpen de mensen van tweedehands kantoormeubelen jou graag. Wil jij graag de meubels met eigen ogen zien kan dit natuurlijk ook, maak dan een afspraak voordat je naar de winkel komt. De winkel is gevestigd in Nijmegen.