Andeko
Image default
Zakelijk

Mis deze krachtige draagbare energiecentrales voor buiten en thuisgebruik niet

Mis deze krachtige draagbare energiecentrales voor buiten en thuisgebruik niet

 

Volgens een rapport van Allied Market Research bedraagt de wereldwijde markt voor draagbare energieopslag 3,9 miljard dollar in 2020 en zal deze naar verwachting groeien tot 5,8 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 4,1%. Waar gaat het over dat het zo populair maakt?

 

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie zijn er steeds meer slimme apparaten. Het dagelijkse leven zoals koken, kleding wassen en verwarming zijn onlosmakelijk verbonden met deze krachtige apparaten zoals koelkasten, magnetrons, wasmachines en verwarmingen. Men kan zeggen dat de moderne mens een zeer sterke vraag naar elektriciteit heeft. Tegenwoordig stijgen de elektriciteitsprijzen echter enorm en spanningsinstabiliteit leidt vaak tot stroomuitval en andere situaties, waardoor veel mensen van streek raken.

 

 

Energieopslag, die vertrouwt op de voordelen van grote capaciteit, hoog vermogen en opwekking van zonne-energie, heeft geleidelijk de problemen met het stroomverbruik van gewone huishoudens opgelost. De draagbare krachtcentrale is uitgerust met zonnepanelen, die zonne-energie kunnen omzetten in elektrische energie en de elektrische energie vervolgens kunnen opslaan voor gebruik ’s nachts.

 

Ook kunnen door zonne-oplaadbare elektriciteitscentrales het voor mensen niet meer moeilijk maken om elektriciteit te verbruiken in een buitenomgeving die is gescheiden van het lichtnet. De draagbare krachtcentrale heeft ook verschillende oplaadinterfaces, zodat mensen tijdens het kamperen, verkennen en buitenshuis werken toch kunnen genieten van het gemak van verschillende geavanceerde elektronische apparatuur, zoals drones, projectoren, elektrische ovens, elektrische boormachines, enz.

 

Welke merken krachtige draagbare krachtcentrales verdienen meer aandacht?

 

  1. 1.HinenSolar PS3000

 

 

 

Het heeft een capaciteit van 2500 Wh, ondersteunt 2,5 kWh batterij-uitbreidingspakketten en kan tot 6 power packs ondersteunen, tot 17,5 kWh. Het kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. De lithium-ijzerfosfaat-voedingsbatterij met vierkante aluminium behuizing wordt gebruikt, die veilig, stabiel en duurzaam is. Het uitgangsvermogen is 3000W en de piekwaarde is zo hoog als 5000W. Het ondersteunt niet alleen snel opladen op zonne-energie, maar ondersteunt ook snel opladen aan de muur, opladen met een dieselgenerator, enz.

 

  1. 2.Bluetti 2000W

 

De voeding maakt gebruik van een lithium-ijzerfosfaat accupakket met een totale accucapaciteit van maximaal 2000Wh. Wordt geleverd met twee AC-uitgangsinterfaces, ondersteunt 220V-uitvoer en het maximale vermogen is 2000W, wat kan voldoen aan de stroomvraag van verschillende krachtige apparatuur. Er zijn ook twee draadloze oplaadspoelen aan de bovenkant, die kunnen voldoen aan de oplaadvereisten van twee Qi-protocol draadloze oplaadapparaten.

 

  1. 3.EcoFlow DELTA Pro

 

EcoFlow DELTA Pro heeft een grote gangreserve, een ingebouwd 3600Wh accupakket, 2 C-poort en 4 A-poort USB snellaadmodules die 100W PD snelladen ondersteunen, en er zijn maar liefst 14 uitgangsinterfaces in 6 typen. Het ondersteunt ook snel opladen via zonne-energie en heeft een exclusieve afstandsbediening voor real-time statusbewaking en controle.

 

  1. 4.Jackery 2000 Pro

 

 

 

Met een ultragrote capaciteit van 2160 Wh en een ultrahoog vermogen van 2200 W is de Jackery 2000 Pro-buitenvoeding compatibel met 99,9% van de veelgebruikte apparaten. Met 6 SolarSaga 200W zonnepanelen kan de 2000 Pro in 2,5 uur volledig worden opgeladen.

 

De draagbare energieopslag is zo’n “noodstroomcentrale” die de voordelen heeft van verschillende interfaces, lichtgewicht, hoge capaciteit en hoog vermogen. Of het nu buitenshuis of thuis is, de mobiele energiecentrale kan meer mensen helpen bij het oplossen van elektriciteitsproblemen en het verbeteren van hun levenskwaliteit.

 

 

Websitelink: www.hinensolar.com

Merknaam: HINENSOLAR

Contactpersoon: Chris

Land: China

Stad: Shenzhen

  1. E.mail: hinensolar@gmail.com

Telefoonnummer: 0769 8992 0666

Facebook: https://www.facebook.com/HINENSOLAR

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hinensolar