Andeko
Image default
Zakelijk

Lockerkast, dat is handig!

Lockerkasten zijn enorm handig, zowel op de werkvloer als thuis. De stevige kasten zijn uitermate functioneel en populair. Het strakke design is een lust voor het oog en de lockers mogen gezien worden! Locker.nl is de aanbieder als het gaat om kwalitatieve en zeer betaalbare lockers, kluizen en tal van andere opberg- en garderobesystemen.

Diverse lockers en goed advies

Naast aantrekkelijke lockers, kun je bij Locker.nl ook terecht voor diverse lockeraccessoires en goed advies. 1 Locker plaatsen is niet zo lastig maar als het gaat om het efficiënt inrichten van een totale ruimte, of schoolkluisjes voor 500 leerlingen, dan komt daar meer bij kijken. Wij denken graag met u mee over de juiste inrichting.

Locker.nl levert alle bestellingen in Nederland en België. Installatie van de kasten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zelf aan de slag met u locker? Geen probleem. Indien gewenst kunt u zelfs de lockers ophalen in de avond of het weekeinde. Onze voorraad is ruim en u hoeft niet lang te wachten op uw lockerkast. En bent u op zoek naar een mooie aanbieding? Bekijk dan eens de categorie met tweedehands lockers!

https://www.locker.nl