Andeko
Image default
Woning en Tuin

Schade na inbraak

Als u een avondje weggaat, misschien op vakantie bent geweest, of thuis komt na een lange dag werken, is dit wel het laatste wat u aan wilt treffen: er is bij u ingebroken. Uw deur is opengebroken en alles is overhoop gehaald, u heeft een hoop schade en er zijn veel dingen meegenomen. Een inbraak in uw woning is altijd vervelend. Het is belangrijk dat u stappen zet, zodat uw spullen vergoed worden en zodat de dader zo snel mogelijk opgepakt wordt. Daarnaast is het belangrijk dat uw sloten gerepareerd worden door een slotenmaker, zodat er niet weer zomaar iemand binnen kan komen. Slotenmaker nodig? Bel Van Delft Slotenmaker© uw vakman bij u uit de buurt!

Inbraak schade
Inbraakschade, en nu?

Inbraakschade is erg vervelend. Als er bij u is ingebroken, zorg er dan voor dat u aangifte doet bij de politie. U moet zelf maatregelen nemen om de schade te beperken, laat bijvoorbeeld zo snel mogelijk nieuwe sloten door een slotenmaker plaatsen. Maak ook foto’s van de schade, zodat u bewijs heeft en zodat de verzekeraar sneller over de brug komt met de schadevergoeding. Meld ook zo snel mogelijk de schade bij uw verzekeraar. Dit kunt u tegenwoordig vaak ook gemakkelijk online doen. Het is begrijpelijk dat u overdonderd bent na inbraakschade, daarom is het verstandig om iemand in te schakelen om u te helpen bij de afhandeling. Denk hierbij aan een familielid of iemand van uw vrienden.
Na de inbraak

Als u alle eerste stappen heeft gezet, u heeft melding gemaakt van de inbraak bij zowel de politie als uw verzekeraar en u heeft foto’s gemaakt, is het begrijpelijk dat u enigszins ondersteboven bent van de gebeurtenissen. Als u geen familielid of vriend/vriendin heeft die u verder kan helpen, kan Slachtofferhulp u ook helpen, in het geval dit nodig is. Voor meer informatie kunt u altijd even het internet raadplegen. U bent natuurlijk spullen verloren en u hoopt dat alles vergoed wordt, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. In het geval dat de inbreker is gevonden, kunt u proberen om de overige schade van hem of haar terug te krijgen.
Schakel een slotenmaker in

Na een inbraak voelt u zich vaak niet meer echt veilig in uw eigen woning. Ook als de sloten nog intact zijn, kan het daarom een verstandige keuze zijn om uw sloten te laten vervangen. Uiteraard kan een slotenmaker uw sloten ook herstellen wanneer deze wel beschadigd zijn. Een slotenmaker kan ook voor extra beveiliging zorgen, door bijvoorbeeld sloten bij uw ramen en extra sloten bij uw deuren. Er is van alles mogelijk. Neem contact op met een slotenmaker na een inbraak, hij zorgt ervoor dat uw woning weer goed beveiligd wordt zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning.

https://www.slotenmaker.nu/