Andeko
Image default
Woningen

Glazen schuifwand overkapping plaatsen

De dagen worden kouder, wat betekent dat de winterperiode eraan zit te komen. Het koelt tijdens deze periode flink af, waardoor het geen fijne temperatuur meer is om lekker buiten te kunnen zitten. Heb je echter een mooie overkapping in de tuin of aan jouw woning laten plaatsen? Dan wil je hier het liefst ook in de winter kunnen vertoeven. Als je veel werk hebt gestoken in het inrichten en knus maken van de overkapping, is het net zo fijn als je hier ook in de winter gebruik van kunt maken. Gelukkig is hier een oplossing voor! Namelijk het plaatsen van een glazen schuifwand overkapping

Waarom kiezen voor een glazen schuifwand buiten?

Je kunt dus beslissen om je overkapping te laten voorzien van een glazen schuifwand. Een glazen schuifwand buiten heeft een aantal voordelen. Ten eerste creëer je als het ware een soort tweede woonkamer. Door de glazen schuifwand kun je genieten van al het moois in je tuin, zonder dat je in de kou zit. Hierdoor ontstaat een knusse sfeer met een mooi uitzicht. 

Ook in de winter lekker knus zitten

Het voordeel aan schuifwanden is dat ze amper plek in beslag nemen in de overkapping. Elk paneel heeft zijn eigen rails waarin hij kan schuiven. Je kunt dus zelf bepalen hoe ver je de schuifwand open of gesloten houdt. De panelen houden tocht goed tegen, waardoor je lekker warm onder de overkapping kunt zitten. Plaats bijvoorbeeld een aantal kaarsen onder de overkapping om het lekker warm te houden, of kies voor een klein kacheltje.