Andeko
Image default
Woningen

4 voordelen van een berg buddy

Ben jij al bekend met de magie van de Berg Buddy? Dit is een fantastisch fraaie skelter speciaal voor kinderen. De Berg Buddy is een skelter van het merk BERGtoys, dat voor verschillende leeftijdsgroepen skelters en gerelateerde voertuigen op de markt brengt. De Berg Buddy is speciaal ontworpen voor kinderen die tussen de 100-130 centimeter groot zijn. In de praktijk komt dit neer op een leeftijd zo tussen de 3 en 8 jaar. De Berg Buddy is bijzonder robuust, zowel geschikt om mee op de straat als op onverharde paadjes te rijden. Je kunt er ook moeiteloos mee het gras in, of door het bos. Ook oneffenheden neemt hij makkelijk. De beste Berg Buddy voor de scherpste prijs? Check Binnenenbuitenspeelgoed.nl.

Daarom een Berg Buddy

De Berg Buddy is een ideaal cadeau voor hun verjaardag of cadeau voor alle broertjes en zusjes samen. Een Berg Buddy heeft een comfortabel stuur en een grote kuipstoel, waarin ze heerlijk ontspannen plaats kunnen nemen. Bovendien heeft de Berg Buddy een geavanceerd BFR-systeem. Dit systeem staat voor Brake, Freewheel & Reverse. Het houdt de optimale stuurbediening in. Remmen kan heel eenvoudig met de wielen. Vervolgens kun je direct al achteruit rijden. Op die manier zijn kinderen altijd optimaal wendbaar in de Berg Buddy.

Welke voordelen heeft de Berg Buddy?

De Berg Buddy heeft vier grote voordelen. Het eerste voordeel is dat je de Buddy eenvoudig aanpast op de lichaamslengte. De Buddy heeft drie verschillende zitstanden van klein naar groot. Als tweede heeft deze skelter met vier wielen een zeer stabiele wegligging. Ook het nemen van scherpe bochten met de nodige snelheid gaat de Berg Buddy goed af. Tel daarbij op dat de voorwielen een schommel-as hebben. Dit houdt in dat het ene wiel hoger kan komen te liggen dan het andere zonder dat het frame zelf overhelt. Hierdoor zit het kind altijd stabiel, ook als het pad vol bobbels zit. Door de prettige wegligging, wordt een soepele rijervaring ook gegarandeerd. De skelter heeft luchtbanden die voor minimale rijweerstand zorgen. Het trappen is licht en de inspanning minimaal. Het vierde en laatste grote voordeel is het al genoemde BFR-systeem, wat ervoor zorgt dat kinderen optimaal wendbaar blijven.

De mogelijkheden van BERGtoys

Kinderen die niet groot genoeg zijn voor de Berg Buddy, kunnen vanaf ongeveer twee jaar wel al op de Berg Buzzy rijden. Populair onder kinderen van ouder dan vijf jaar is de Berg Rally. Er zijn ook nog grotere modellen. Koop je de Berg Buddy bij bovenstaande specialist, dan kies je uit meerdere uitvoeringen: de Berg Buddy By-Orange, Buddy Lime, Buddy Lua en Buddy Cross.