Andeko
Winkelen

Alle steps op een rijtje van Stepsonline.nl

Wat is de ideale step voor jou?

Wij beschikken in onze shop over een groot assortiment aan steps. We snappen dat jij als klant verdwaald kan raken in dit grote assortiment en niet goed weet welke step nou eigenlijk geschikt is voor jou. Om jouw keuze gemakkelijker te maken hebben wij alle verschillende type steps even onder elkaar gezet. Zo kun jij goed zien wat elke step inhoudt en welke step geschikt is voor jou.

Kindersteps

In onze shop zijn verschillende kindersteps beschikbaar. Welke step uit ons assortiment het meest geschikt is voor jouw kind hangt vooral af van de leeftijd. Voor de wat jongere kinderen zijn steps met kleiner wielen geschikt, terwijl voor de oudere kinderen een step met wat grotere wielen geschikt zijn. Binnen onze shop kun je een kinderstep kopen voor een kind vanaf ongeveer 4 jaar. Voor de jonge stepper is de Yedoo New Mau het meest geschikt. Deze step is heel licht en ook compact en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor de iets grotere kinderen is de Yedoo New City geschikt. Deze step is zeer stevig gebouwd en daardoor vrij allround en kan op verschillende gebieden gebruikt worden, zelfs in het bos. Bij onze shop blijven de oude kinderen niet achter. Voor de wat oudere kinderen is de Kickbike Freeride geschikt. Deze step is erg snel, is sterk en ziet er ook mooi uit.

Steps voor volwassenen

De eerste vraag die je jezelf als volwassen stepper moet stellen is waar jij een step voor wil gebruiken. Binnen onze shop staat bij elke step specifiek benoemd voor welke activiteit deze geschikt is, kijk hier dus goed naar en baseer hier je keuze voor de geschikte step voor jou op. Een belangrijk punt waar je als volwassene ook op moet letten is de draagbaarheid van de step. Het maximale draagvermogen is erg belangrijk, bij de meeste van onze steppen wordt er alleen een leeftijd aangegeven. Wanneer alleen de leeftijd wordt aangegeven hoef je geen rekening te houden met het draagvermogen.

Een ander belangrijk punt voor het kiezen van de geschikte step voor volwassenen is te kijken naar wat voor afstanden je met je step wil afleggen. Grote wielen en een lage voetplank zijn geschikt voor lange afstanden. Voor kleinere afstanden is een step met kleinere voorwielen ook geschikt. Mocht je een snelle step willen dan moet je kiezen voor een step met een groot voorwiel. Het is namelijk hoe groter de voorwielen hoe minder de weerstand en hierdoor kun je dus een hogere snelheid bereiken. Als allerlaatste punt is de hoogte van het stuur belangrijk en is het belangrijk om te weten of het stuur verstelbaar is. Voor snelle rijders wordt een stuurhoogte van 70-80cm aangeraden en voor de recreatieve steppers een hoogte van 90-110cm.

Stuntsteps

De stuntsteps bij ons zijn vooral bedoelt voor kinderen en al een aantal jaren erg populair. Deze step is zoals de naam al zegt geschikt om mee stunten. Een goed model om mee te starten als beginnend stuntstepper is de JD Bug Junior. Deze step is heel licht en daarbij ook nog eens opvouwbaar. Deze step is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een ander populair model onder de thrill seekers is JD Bug 185. Deze step weegt slechts 3 kilogram, dit maakt deze step vele malen lichter dan soortgelijke modellen en door het lage gewicht is deze step ook er geschikt om mee te stunten.

Sportsteps

Een sportstep kan gebruikt worden om zeer snel mee te steppen. Een sportstep is geschikt voor jou als je houdt van avontuur en graag snel over de wegen wilt steppen.
De sportstep is geschikt voor de gevorderde stepper die niet terugdeinst voor een hoge snelheid tijdens het steppen. Al onze sportsteppen zijn sterk uitgerust, dit houdt in dat ze wel tegen een stootje kunnen. Als je een echte sportstapper bent dan raden wij de Mibo Revoo 28/28 aan, deze step is perfect om snel mee te steppen. Deze step is zo snel omdat hij zeer licht is en zowel de voor als achterwielen groot zijn. Een andere goede sportstep is de Yedoo Wolfer. Door het sterke aluminium frame, de juiste afmetingen en de perfecte aerodynamica is deze step perfect om mee over het asfalt te scheuren. Als laatste is de Race Max 28/28 een goede optie. Deze step is geschikt voor de mensen die tijdens het steppen aan hun conditie willen werken.

Jouw keuze

Nu je alle verschillende mogelijkheden binnen het steppen hebt gezien is het toch echt tijd om je keuze te maken. Kies de perfecte step voor jou en bestel deze nu via onze webshop en profiteer van de laagste prijzen.

https://www.stepsonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Meer tijd en omzet met Magento fulfilment

Luxe leren weekendtassen

Love for Rain! De webshop voor hippe regenmode