Andeko
Image default
Gezondheid

Waarom Zweedse snus kopen bij Snuspods

Snus is een populair wordend alternatief genotsmiddel

Zweden is een van die landen die ruimdenkender is dan de rest van Europa, zeker als het om genotsmiddelen gaat. Daar waar overal het roken langzaam verbannen wordt en elektronische sigaretten eigenlijk meer een hype zijn, kan snus zonder dat u voor rookoverlast zorgt een aangename ervaring zijn. Snus is een waardige vervanger voor het roken of pruimen van tabak.

Het genotsmiddel is een variant van de eens populaire droge snuiftabak in het begin van de 18e eeuw in Zweden en snus wordt daarom ook sinds 1822 als variant verkocht. Bij gebruik plaatst men het naast de tanden in de mond om ‒ de nicotine die op die manier gemakkelijk vrijkomt ‒ snel door de slijmvliezen te laten opnemen. Dit is ook de reden waarom hartpatiënten een spray of pilletje onder de tong moeten doen.

Is nicotine echte slecht?

Een van de grootste gezondheidsgoeroes Aubrey Marcus een oprichter en bedrijfsleider van lifestyle bedrijf Onnit is hiervan een bijzonder voorbeeld. Een persoon die zich alleen maar bezighoudt met de fitnessindustrie op welk vlak dan ook, zegt zelf ook lekker op zijn tijd het Zweedse tabaksproduct te gebruiken onder de lip om die heerlijke nicotine fixatie te krijgen. Dat terwijl hij totaal geen roker is of is geweest, maar zegt zelf het te gebruiken zoals andere mensen alcohol gebruiken voor gezelligheid in sociale situaties.

Dit klinkt allemaal ironisch, maar wat hij hiermee wil zeggen dat iedereen moet leven en niet zo proberen perfect te zijn. Waar anderen cafeïne gebruiken voor net dat extra beetje energie om zich beter te kunnen focussen, geeft snus dat ontspannen momentje voor uzelf. Het gaat er tenslotte om het voordeel te maximaliseren en het potentiële risico te minimaliseren.

Snus kunt u overal gebruiken

Op het ogenblik mag je nergens meer ter wereld in openbare en particuliere gebouwen tabak roken. Door het plaatsen van rookverbod borden en het hanteren van strenge waarschuwingen proberen ze het roken uit te bannen. Snus daarentegen is een genotsmiddel die u discreet kunt gebruiken. In tegenstelling tot andere tabakswaren die behoorlijk opvallen bij gebruik, kunt u snus op kantoor, thuis of in welke openbare ruimte dan ook gebruiken zonder dat iemand daar last van heeft.

Bent u een verstokte roker, dan is het een hele uitdaging om de sigaretten opzij te zetten. Nicotine is het stofje waardoor je na een paar uur verlangt naar een trekje aan een sigaret. Dan is er goed nieuws, in plaats om allerlei vervangende middelen zoals onder andere nicotine pleisters te gaan gebruiken, kunt u overschakelen op snus. Een waardige vervanger zonder schadelijke chemische toevoegingen.

Snus is zeker niet saai wat smaken betreft

Tabakssoorten in zijn vorm als rookwaren zijn oersaai als het op smaak aankomt. Ze hebben slechts minimale verschillen in min of meer dezelfde smaak. Dit is met snus van snuspods.com zeker niet het geval en hebben naast de traditionele smaak mint ook: Blue berry, cola, melon en meer. De nicotine in snus evenals de toegevoegde mint aroma’s, zijn juist die stofjes die u dat heerlijke branderige gevoel in de mond geven.

Door de toevoeging van natriumcarbonaat, een natuurlijk voedingsadditief wordt de pH waarde van de tabak te verhoogt. Dit dient om de biologische beschikbaarheid van de nicotine te verhogen, zodat er meer opgenomen kan worden. Snus wordt anders bereid en om bacterievorming tegen te gaan gepasteuriseerd, en niet zoals traditioneel tabak gefermenteerd. Snus is genieten van tabak zonder uw longen aan te tasten.

Wil je ook snus kopen? Ga dan naar de website van Snuspods.

https://www.snuspods.com/