Andeko
Image default
Toerisme

Zeilkampen;’ De ideale zomer’.

Zeilkampen;’ De ideale zomer’.

Het is nu nog maar voorjaarsvakantie, maar over een paar maanden gaat de echte vakantie beginnen, de zomervakantie. Van te voren is het een spannende tijd. Ga je over dit jaar? Maar dan is het eindelijk zover, geen school meer en lekker een aantal weken zonder zorgen. Heb jij al bedacht wat je gaat doen? Vast een zeker met je ouders op vakantie en misschien wel een bijbaantje als vakkenvuller. Maar daarmee is de zomer nog niet gevuld. Het lijkt je leuk om met je vrienden op vakantie te gaan naar de zon, maar dat mag nog niet, je bent nog net iets te jong. Wedden dat je van de ouders wel op een van de vele zeilkampen mag.

Ontmoet nieuwe mensen!

Zeilkampen zijn geschikt voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Deze jongeren gaan vaak een aantal weken met hun ouders op vakantie, hebben soms een bijbaantje, maar mogen nog niet zelfstandig op vakantie. Een zeilvakantie zorgt ervoor dat deze jongeren toch zonder ouders weg kunnen, maar wel onder begeleiding blijven. Tijdens een zeilkamp komen pubers in aanraking met leeftijdsgenoten uit het hele land. Op een zeilkamp is het dus niet moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Een zeilkamp bestaat voor een groot deel uit zeilen. Een zeilkamp is geschikt voor beginnende zeiler, maar ook voor ervaren zeilers zijn zeilkampen erg leuk. De zon en het water zorgen er niet alleen voor een heerlijke bruine kleur, maar de relaxte sfeer zorgt er ook voor dat jongeren tot rust komen. Even uit de alle dagelijkse sleur, even telefoon uit en geen toets week stress. Zeilkampen zijn ook ontzettend leerzaam. Op het gebied van zeilen wordt je het nodige bijgebracht, maar ook ‘social skills’. Je bent op stap met allemaal nieuwe, onbekende mensen. Je moet jezelf dus echt openstellen, contacten aangaan en geïnteresseerd om een leuke week te hebben.

Waarom zeilkampen in Groningen?

De Groningse wateren zijn voor veel jongeren onbekend. De meeste jonge zeilers kiezen toch voor Friesland. Toch is Groningen zeker niet minder. De wateren zijn enorm, de mensen zijn er vriendelijk en de zeilschool heeft jarenlang ervaring in het geven van zeilkampen. De zeilschool beschikt over de juiste faciliteiten om de jongeren te hosten. De zeilschool in Groningen is door haar onbekendheid zeker niet onbemind. De school, die zeilkampen geeft staat bekend om haar persoonlijk contact. Als jongere ben je op onze zeilkampen niet een van de massa. Onze zeilinstructeur kennen jouw bij naam.

http://www.zeilschoolzuidlaardermeer.nl/watersportvakanties/zomervakantie/