Andeko
Image default
Gezondheid

Wat zijn de kosten van een personal trainer bij Krachtcentrale Zwolle?

Een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken op het gebied van sport en beweging. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of wilt werken aan je algemene fitheid, een personal trainer kan je hierbij helpen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van een personal trainer?

De kosten van een personal trainer kunnen per trainer en per sportschool verschillen. Bij Krachtcentrale Zwolle werken we met verschillende pakketten die aansluiten op jouw wensen en doelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld pakketten van 10, 20 of 30 sessies, waarbij de prijs per sessie afneemt bij een groter pakket.

Naast deze pakketten bieden wij ook de mogelijkheid om te trainen in groepsverband, waarbij de kosten per sessie lager zijn dan bij personal training. Hierbij train je onder begeleiding van een professionele trainer, maar de trainingen zijn niet volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften.

Het is ook goed om te weten dat de kosten van een personal trainer vaak aftrekbaar zijn van de belasting als je kunt aantonen dat de trainingen gericht zijn op het verbeteren van je gezondheid. Hierbij geldt wel dat je eerst een bepaald bedrag zelf moet betalen voordat je de kosten kunt aftrekken.

De kosten van een personal trainer kunnen dus verschillen per trainer en per sportschool, maar bij Krachtcentrale Zwolle bieden wij pakketten die aansluiten op jouw wensen en doelen. Daarnaast zijn de kosten vaak aftrekbaar van de belasting, waardoor het inschakelen van een personal trainer vaak toch binnen handbereik ligt.

Wil jij meer informatie over de kosten van personal training bij Krachtcentrale Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en stellen we een trainingsprogramma op dat volledig afgestemd is op jouw persoonlijke doelen en behoeften.

https://krachtcentralezwolle.nl/kosten-personal-trainer/